Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Tζένιφερ Λόπεζ με caramel catsuit και τσάντα της ελληνίδας Μαρίνας Ραφαήλ- Βογιατζάκη

H Tζένιφερ Λόπεζ με caramel catsuit και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 24χρονη designer έχει μπει στη λίστα Forbes «30 under 30» για την επιτυχία της

Εχει «σκίσει» τελευταία στη Νέα Υόρκη ως style icon η λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ. Μετά την τιμητική της βράβευση στα MTV Awards που έκανε αίσθηση με πολύ sexy μαύρη τουαλέτα και δάκρυα συγκίνησης, έχει κάνει εξαιρετικά street style looks που βέβαια ανεβάζει στο διαδίκτυο προκαλώντας ενθoυσιώδη σχόλια. Μετά από outfits Coach και Tom Ford, την είδαμε με ολόσωμη φόρμα catsuit του αμερικανού designer Michael Kors και μαντό – κάπα που συνδύασε με ένα «γνώριμο» αξεσουάρ. Μιλάμε για μια χαρακτηριστική τσάντα της ελληνίδας Μαρίνας Ραφαήλ- Βογιατζάκη, της οποίας το brand έχουν εμπιστευθεί και άλλες celebtities με ενημερωμένη γκαρνταρόμπα όπως η Τζέσικα Αλμπα και η Ρίτα Ορα.

Συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ  εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή  «Good Morning America» με την εν λόγω αμφίεση σε απόλυτη total μονοχρωμία ταμπά- caramel. Μια μεγάλη ζώνη, γυαλιά aviators και κλασικές γόβες συμπλήρωσαν την εικόνα της μαζί με την τσάντα Marina Raphael στον ίδιο τόνο, με μαύρα πλέξιγκλας χερούλια. Το ντύσιμο αυτό αναρτήθηκε στο Instagram με το beauty look της J Lo να παραπέμπει στα seventies.

Θυμίζουμε πως η 24χρονη Μαρίνα Ραφαήλ- Βογιατζάκη έχει διεθνή επιτυχία με τις νεοκλασικές τσάντες της. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πως πέτυχε  σε τόσο νεαρή ηλικία να μπει στη λίστα του περιοδικού Forbes «30 under 30». Mε ελληνικές και ελβετοαυστριακές ρίζες συνδέεται οικογενειακά με την  εταιρεία Swarovski  κα συνήθως χρησιμοποιεί  ως μικρή διακοσμητική λεπτομέρεια, κρύσταλλα Swarovski. Η ίδια θεωρεί τις τσάντες της «αυστηρά δομημένες με καθαρές γραμμές».

(Nα ενημερώσουμε πως ανάλογα με το μεγεθος αυτο το σχέδιο που κράτησε η J Lo κοστίζει από 700 εως 1100 ευρώ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View