Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Gucci: Επαναφέρει την παλιά του μούσα Daria Werbowy, «κολλητή» του νέου επικεφαλής

Gucci: Επαναφέρει την παλιά του μούσα Da...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολυσυζητημένο comeback για την καλλονή που μεσουρανούσε την εποχή του Tom Ford στον οίκο

Πολύς ντόρος στον κόσμο της μόδας για το επόμενο πρόσωπο του οίκου Gucci:

Πρόκειται για την… «εξαφανισμένη» -τα τελευταία χρόνια- 39χρονη καλλονή Daria Werbowy, την οποία επέλεξε ο καινούριος καλλιτεχνικός διευθυντής Sabato de Sarno ως πρωταγωνίστρια της πρώτης του collection για την άνοιξη του 2024. Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram στον προσωπικό του λογαριασμό, με αφορμή το πολυαναμενόμενο show την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο, ο Ιταλός σχεδιαστής παρουσιάζει την εντυπωσιακή πολωνή με τις καναδικές και ουκρανικές ρίζες, φωτογραφημένη στο Λος Άντζελες από τον David Sims. Είναι άβαφη, ημίγυμνη και φοράει μόνο ένα σκουλαρίκι και το κάτω μέρος μπικίνι με χρυσό Gucci logo.

Τί σημαίνει όμως η επιστροφή της ως ambassador;

Kαταρχήν πως το label κάνει στυλιστική στροφή προς την εποχή του Tom Ford, όταν η Daria ήταν βασικό μοντέλο σε μεγάλες δόξες. Δεύτερον πως ο στόχος είναι να ξεπεραστεί η φαντεζί «τρέλα» του προηγούμενου ηνιόχου Alessandro Michele και να καθιερωθεί ένα πιο «clean» Y2K ύφος. Τρίτον πως ο de Sarno τιμάει την προσωπική εξέλιξή του και τους ανθρώπους δίπλα του αφού η Daria ξεκίνησε μαζί του την πορεία της στη μόδα.

Συγκεκριμένα, το 2003, όταν εκείνος είχε θέση βοηθού στον οίκο Prada, εκείνη έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες. Μετά συνδέθηκε με το glam sexy ύφος του Gucci και αργότερα με το μινιμαλισμό του οίκου Celine και της Phoebe Philo ώσπου αποσύρθηκε αναπάντεχα το 2016.

«Daria, ξεκινήσαμε μαζί σε αυτήν την επιχείρηση το 2003, και εδώ είσαι μαζί μου στην αρχή αυτής της νέας περιπέτειας» έγραψε ο de Sarno. Η ανάρτηση ενθουσίασε τους θαυμαστές του μοντέλου αλλά και τα περιοδικά, καθώς την υποδέχθηκαν σαν ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν designer με ένα μοντέλο.

H Daria στον Gucci παλιότερα

H Daria στον Gucci παλιότερα

Σε Celine campaign

Σε Celine campaign

Στη Mango το 2014

Στη Mango το 2014

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View