Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ε ναι, ακόμα και το Liposan αφομοίωσε υαλουρονικό κι έγινε θέμα στη Vogue Italia

Ε ναι, ακόμα και το Liposan αφομοίωσε υα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σύγχρονη εμμονή για χείλη σαρκώδη απασχόλησε και ένα απλό προιόν ευρύτερης κατανάλωσης

H εξέλιξη του παραδοσιακού «βούτυρο κακάο» στα χείλη δεν είναι άλλη από το πασίγνωστο Liposan.

Ένα βάλσαμο που τα μαλακώνει, καθώς καταπονούνται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους καθημερινά.

Οι καιρικές συνθήκες, το μακιγιάζ, η ξηρότητα της επιδερμίδας το  έχουν κάνει απαραίτητο. Γι΄αυτό η καινούρια του μορφή, σε μια φόρμουλα που περιλαμβάνει υαλουρονικό αυξάνοντας τον όγκο του στόματος έχει εξάψει το ενδιαφέρον διεθνώς. Ακόμα και η ιταλική Vogue έχει σχετικό δημοσίευμα θεωρώντας το νούμερο ένα στην κατηγορία του. Αναφέρει μάλιστα πως το πρώτο προιόν ομορφιάς που οδήγησε στο Liposan κυκλοφόρησε ως αναγκαίο καλλυντικό για τα χείλη το 1909!

Όπως εξηγεί η εταιρεία του Liposan «καταφέραμε να ενσωματώσουμε για πρώτη φορά σημαντική ποσότητα νερού, γλυκερίνης και ένα σημαντικό ποσοστό υαλουρονικού οξέος. Το νερό είναι ζωτικής σημασίας καθώς το υαλουρονικό οξύ πρέπει να διασκορπιστεί στο νερό για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Η γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, παρέχοντας άμεση, σημαντική ενυδατική δράση που διαρκεί έως και 24 ώρες. Η μοριακή δομή του υαλουρονικού οξέος είναι υπεύθυνη για την ικανότητα δέσμευσης του νερού και συνεπώς για τη δέσμευση του νερού στο δέρμα. Αυτό διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα, σφριγηλά και σαρκώδη. Μελέτες in vitro δείχνουν ότι το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει βαθιά στα επιδερμικά στρώματα του δέρματος και ενεργοποιεί τη σύνθεση του ίδιου του υαλουρονικού οξέος του δέρματος. Γι' αυτό ήταν σημαντικό για εμάς να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ειδική ποιότητα δραστικού συστατικού στο LIPOSAN Hyaluron Lip Moisture».

Μπορείτε να το βάζετε πολλές φορές ημερησίως. Όταν το stick εφαρμόζεται σε ζεστά χείλη, τα ενυδατικά συστατικά γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ απελευθερώνονται από τη φόρμουλα. Ένα λεπτό και ελαστικό φιλμ περιποίησης παραμένει στα χείλη, το οποίο τα προστατεύει από το στέγνωμα  και τα κάνει πιο αισθησιακά. Αρχικά ενδέχεται να αισθανθείτε ένα μυρμήγκιασμα. Αυτή είναι μια επιθυμητή αντίδραση που προκαλείται από τη μενθόλη που περιέχει.  

 Ειδήσεις Τώρα

Μόδα και εικαστική φωτογραφία: Θαυμάσαμε τον Παρασκευά Μπουμπούρακα με μαντήλια της πατρινής Τίτας Μπονάτσου

Χέιλι Μπίμπερ: Επιμένει στα θηλυκά, σουρωτά φορέματα δικαιώνοντας τον τίτλο της beauty queen

Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ALS ο 57χρονος σύντροφός της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View