Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ALS ο 57χρονος σύντροφός της

Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή μετά απ...

Θρήνος για την πασίγνωση ηθοποιό

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Σάντρα Μπούλοκ, που βιώνει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς ο 57χρονος σύντροφος της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με την ALS (νόσο του κινητικού νευρώνα).

Ο σύντροφος της διάσημης ηθοποιού, Σάντρα Μπούλοκ, ο φωτογράφος Μπράιαν Ράνταλ έδινε για 3 χρόνια την μεγάλη μάχη για τη ζωή απέναντι στη νόσο ALS.

Η Sandra Bullock ήταν πάντα στο πλευρό στη μάχη του με την ALS του και μάλιστα ήταν δίπλα του και στις τελευταίες του στιγμές.

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ, Γκεζίνε Μπούλοκ – Πράντο, αναφέρθηκε στο θάνατο του συντρόφου της διάσημης ηθοποιού από την ALS μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Instagram.

«Είμαι πεπεισμένη ότι ο Μπρι έχει βρει το καλύτερο σημείο ψαρέματος στον παράδεισο και ήδη ρίχνει το δόλωμα του σε ορμητικά ποτάμια γεμάτα σολομούς», έγραψε η αδελφή της ηθοποιού, Σάντρα Μπούλοκ σε μια ανάρτηση που δέσποζε η φωτογραφία του Μπράιαν Ράνταλ.

Η αδελφή της Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε επίσης πως η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του 57χρονου φωτογράφου πριν από τον θάνατό του το Σάββατο (5.8.2023).

«Η ALS είναι μια σκληρή ασθένεια, αλλά υπάρχει κάποια παρηγοριά γνωρίζοντας ότι βρήκε τους καλύτερους ανθρώπους να τον φροντίζουν στο πρόσωπο της καταπληκτικής αδελφής μου και της ομάδας των νοσοκόμων που συγκέντρωσε και που τη βοήθησαν να τον φροντίσει στο σπίτι τους», πρόσθεσε η Γκεζίνε Μπούλοκ – Πράντο και συμπλήρωσε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπράιαν»

Η ανακοίνωση της οικογένειας του φωτογράφου
Η οικογένεια του συντρόφου της Sandra Bullock επιβεβαίωσε στην Page Six χθες (7.8.2023) ότι ο 57χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την ασθένεια ALS, η οποία προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου.

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ απεβίωσε ειρηνικά μετά από τριετή μάχη με την ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε σεβαστό το αίτημά του», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

Η οικογένεια του συντρόφου της Σάντρα Μπούλοκ ζήτησε αντί για λουλούδια να γίνουν δωρεές στην ALS Association και στο Massachusetts General Hospital.

Η γνωριμία και ο μεγάλος έρωτας
Η 59χρονη Sandra Bullock, γνώρισε τον Μπράιαν Ράνταλ τον Ιανουάριο του 2015, όταν ο 57χρονος έκανε την φωτογράφιση στο πάρτι γενεθλίων του γιου της ηθοποιού, Λούις.

Η ηθοποιός και ο φωτογράφος δεν ένιωσαν να τους χτυπάνε τα βέλη του έρωτα με την πρώτη ματιά. Έδειχναν όμως, ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο. Λίγους μήνες μετά άρχισαν να βγαίνουν και μάλιστα έκαναν και δημόσια εμφάνιση μαζί.

Η Σάντρα Μπούλοκ πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή και έλεγε ελάχιστα για τις σχέσεις της. Τον Δεκέμβριο του 2021 όμως, μίλησε ανοιχτά για τον έρωτά της με τον φωτογράφο και είπε μιλώντας στην εκπομπή Red Table Talk ότι ο Μπράιαν Ράνταλ ήταν ο «έρωτας της ζωής της».

Το ζευγάρι ζούσε μαζί και με τα παιδιά τους, την κόρη του φωτογράφου Ράνταλ, Σάιλαρ, και τα δύο παιδιά της Σάντρα Μπούλοκ, Λιούις και Λάιλα.

Η ηθοποιός είχε πει ότι ο σύντροφός της ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και οικογενειάρχη και τόνισε ότι: «Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου».

Η Σάντρα Μπούλοκ έκανε αναφορά και στο γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε… ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και είπε ότι δεν ήθελαν να παντρευτούν γιατί προτεραιότητά τους ήταν τα παιδιά τους.

Τι είναι η ALS
Η ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα) είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, με συνέπεια την μυϊκή ατροφία.

Τα συμπτώματα ξεκινάνε με κάποιο μούδιασμα και αδυναμία σε κάποιο άκρο και καταλήγει σε κινητική παράλυση χεριών ή και ποδιών, αδυναμία κατάποσης και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Η διάγνωση της νόσου επιβεβαιώνεται από ηλεκτρομυογράφημα.

Δεν υπάρχει μέχρι τώρα οριστική θεραπεία της νόσου. Για να επιβραδυνθεί η πορεία της χορηγούνται ειδικά φάρμακα και γίνεται εντατική φυσικοθεραπεία.

πηγη
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight