Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας πεθαίνει στον τρίτο κύκλο

Σασμός Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας πεθαί...

Ακόμα ένα βαρύ πλήγμα στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Ο «Σασμός» θα επανέλθει στο πρόγραμμα του ALPHA από Σεπτέμβριο με συνταρακτικές εξελίξεις και σεναριακές ανατροπές, που θα φέρουν οι νέοι ήρωες.

Tο περιοδικό MYtv, αποκαλύπτει ότι στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Θάνατος και ο πόνος θα χτυπήσουν ακόμα µία φορά το σπιτικό των Βρουλάκηδων.

Τα χαστούκια της μοίρας για την Αργυρώ και τη Μαρίνα και την οικογένειά τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, αφού στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ πρόκειται να χάσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωή τους, τον φύλακα άγγελό τους, τη γιαγιά Ειρήνη. Τη γυναίκα εκείνη που στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής τους και που τις φρόντιζε αδιάκοπα µε αγάπη, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο τους κάθε φορά που η καρδιά τους ράγιζε.

Όπως έχουμε δει, η γιαγιά Ειρήνη είναι η ηρωίδα της σειράς που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες «τρικυμίες». Η βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες της στέρησε κάποια από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα βυθίζοντάς την στο πένθος. Έχασε τον σύζυγο, τον γιο και τον εγγόνο της, µε αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να µη βγάλει ποτέ τα µαύρα από πάνω της. Παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε, κάθε φορά που επισκέπτεται τα μνήματα των αγαπημένων της ανθρώπων δίνει στον εαυτό της έναν όρκο. Να µην παραιτηθεί ποτέ από τη ζωή, αντίθετα να παραμείνει δυνατή, στηρίζοντας µε όλη της την ψυχή τη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Πράγματι, η γιαγιά δεν λύγισε ακόμη και όταν οι δύο αυτές γυναίκες έφυγαν για τα Γιάννενα ρίχνοντας πίσω τους μαύρη πέτρα. Αντίθετα, έσφιξε τα δόντια έχοντας ως μοναδικό της σκοπό να δει το δισέγγονό της, τον Πετράκη, να μεγαλώνει ήρεμα σε ένα περιβάλλον χωρίς µίσος αλλά µε απεριόριστη αγάπη.

Έτσι, μαζί µε τον παπα-Μιχάλη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες να κηρύξουν επιτέλους ανακωχή, αν και βαθιά μέσα της γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να επέλθει ο Σασµός.

ΠΗΓΗ

Ειδήσεις Τώρα

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες εξαγορές στην ιστορία των video games

Βασίλης Δοσούλας: Παραδίδει μαθήματα ζωής 29 χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα με το ιπτάμενο δελφίνι

Ο εορτασμός της κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παραλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight