Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλης Δοσούλας: Παραδίδει μαθήματα ζωής 29 χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα με το ιπτάμενο δελφίνι

Βασίλης Δοσούλας: Παραδίδει μαθήματα ζωή...

Διδάσκει το θάρρος που αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία

29 χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ο Βασίλης Δοσούλας συγκινεί και διδάσκει για το θάρρος που αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία

Ο Βασίλης Δοσούλας, ο οποίος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 29 χρόνια, όταν έχασε τα δυο του πόδια και το δεξί του χέρι από τους έλικες ιπτάμενου δελφινιού, έκανε μια νέα ανάρτηση στα κοινωνικά του προφίλ συγκινώντας τους πάντες.

«Γιορτάζω τη ζωή μου οποτεδήποτε μπορώ μόνος μου ή με ανθρώπους που με αγαπούν. Το ατύχημα με δίδαξε ότι η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη για αυτό ζήσε και εκτίμησε την κάθε στιγμή της!»


Το τραγικό ατύχημα του Βασίλη Δοσούλα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή
Η περιπέτειά του όταν ήταν παιδί συγκλόνισε τη χώρα στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ήταν Αύγουστος του 1994 και ο 10χρονος Βασίλης Δοσούλας είχε πάει για ψάρεμα με τον πατέρα και τον θείο του, ανοιχτά στο Τολό με βάρκα.

Ξαφνικά ένα  ιπτάμενο δελφίνι ήρθε καταπάνω τους και οι έλικες του υδροπτέρυγου ακρωτηρίασαν τα δύο Πόδια και το δεξί χέρι του μικρού Βασίλη, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να «συγκολλήσουν» στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά. Όλα έγιναν σε μια στιγμή.


Η μάχη του Βασίλη Δοσούλα από τότε ήταν μεγάλη και ο ίδιος είχε συγκινήσει και συγκλονίσει το πανελλήνιο με το απαράμιλλο θάρρος του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις