Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μόδα και εικαστική φωτογραφία: Θαυμάσαμε τον Παρασκευά Μπουμπούρακα με μαντήλια της πατρινής Τίτας Μπονάτσου

Μόδα και εικαστική φωτογραφία: Θαυμάσαμε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το διεθνές μοντέλο με το πολύ χαρακτηριστικό personal style ανέδειξε το label Tita Hellas, καθιερώθηκε όσοι θυμάστε στα eighties- nineties

Toν κοσμογυρισμένο Παρασκευά Μπουμπούρακα, Ελληνα μοντέλο με διεθνή καριέρα, «χαζέψαμε» με τα μαντήλια της πατρινής δημιουργού Τίτας Μπονάτσου.

Πρόκειται για ολομέταξα, αέρινα φουλάρια με τυπωμένες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με την ονομασία Tita Hellas. Kυρίως, απεικονίζουν λουλούδια σε συνδυασμό με γραμμικά και γεωμετρικά μοτίβα, ενώ απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας τα ενσωμάτωσε στο ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, καθώς έχει έντονες επιρροές από διαρκή ταξίδια σε μακρινούς εξωτικούς τόπους και πολιτισμούς. Με καταγωγή από τον Τύρναβο, όπου μεγάλωσε σε αγροτικό περιβάλλον, σαγήνευσε τη νυχτερινή Αθήνα του ’80 και μεταπήδησε στο μόντελινγκ με αφετηρία τη Γερμανία. Ταχύτατα συνεργάστηκε με τους Dolce e Gabbana και το διάσημο φωτογράφο Steven Meisel και αργότερα με το θρυλικό Karl Lagerfeld. Για μια εξαετία ήταν περιζήτητος σε Παρίσι, Μιλάνο, Τόκυο, Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες, Τόκυο έστω κι αν η μοναχικότητα, οι απορρίψεις η σκληρή πειθαρχία για διατροφή και γυμναστήριο δοκίμασαν τις αντοχές του. Εχει πάντως να θυμάται 5 δουλειές με τον οίκο Missoni και 7 με τον Giorgio Armani αλλά και φωτογραφίσεις με τις Ζιζέλ και Λετίσια Κάστα. Σήμερα ποζάρει επιλεκτικά καθώς γράφει βιβλία, ασχολείται με γλυπτά και ξυλοκατασκευές ενώ συνεχίζει το road trip της ζωής του σε απίθανους προορισμούς με μεγάλες αγάπες τη σύζυγο και το γιο του. Τον θυμόμαστε πάντως ακόμα και σε καμπάνια του πατρινού label Dur.

H Tίτα Μπονάτσου που ζει στο κέντρο της Αθήνας διατηρώντας παράλληλα το δημιουργικό ησυχαστήριό της στα πάτρια εδάφη στο Ρίο, είναι διακεκριμένη εικαστική φωτογράφος. Εχει πραγματοποιήσει εκθέσεις εντός και εκτός συνόρων μετά από θητεία ως σκηνοθέτης στην τηλεόραση. Πρόσφατα έχουμε θαυμάσει έργα της στην Cube gallery της Πάτρας, άλλωστε βρίσκεται ανάμεσά μας τακτικά περιστοιχισμένη πάντα από συγγενείς και καλούς φίλους. Τα μαντήλια της υλοποιούνται από 100% αγνό, οργανικό μετάξι και έχουν καταπληκτικά χρώματα. Είναι υπέροχο δώρο για τον εαυτό μας και τους άλλους. Μπορείτε να τα φορέσετε με πολλούς τρόπους.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View