Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Χαζέψτε: Αναστατώνει το στριπτίζ της Ζιζέλ στην ταξιδιωτική καμπάνια της Louis Vuitton

Χαζέψτε: Αναστατώνει το στριπτίζ της Ζιζ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 42χρονη βραζιλιάνα καλλονή ως απόλυτο beach babe αποζητάει μόνο απόδραση στη θάλασσα (με μαγιό και βαλίτσα LV όμως)

Οι νέες φωτογραφίες και το φιλμάκι της Ζιζέλ Μπούντχεν για τη Louis Vuitton πρωταγωνιστούν στο στερέωμα των διαφημίσεων μόδας για αυτό το καλοκαίρι.

Το super model με το απίστευτο σώμα και τις οικολογικές ευαισθησίες, που στα 42 της αποτελεί ακόμα είδωλο ομορφιάς συγκεκριμένης «σχολής» σιλουέτας, συνεχίζει τη συνεργασία με την αυτοκρατορία Louis Vuitton ως ambassador της σειράς ταξιδιωτικών αποσκευών. Τη βλέπουμε με κλασικό travel chic outfit- γυαλιά aviator, μπλε μπλέιζερ και λευκό παντελόνι- να βγαίνει από το αυτοκίνητό της σε έναν εξωτικό, παραλιακό προορισμό, «πετώντας» τα ρούχα της. Μένει με το logo ολόσωμο του οίκου και φθάνει στην ακτή με την χαρακτηριστική βαλίτσα ανασαίνοντας τον καλοκαιρινό άνεμο και το κύμα.

Το μήνυμα είναι βέβαια η απόδραση και οι διακοπές καθώς ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Horizons Never End». Εμμέσως βέβαια πάνε μαζί ως μήνυμα «η καλύτερη με τα καλύτερα» καθώς η Ζιζέλ ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο από το 2002 ως το 2016, με απίστευτα εξώφυλλα και θητεία στη Victoria’s Secret. Mετά το πρόσφατο, πολύκροτο διαζύγιό της επέλεξε σαν βασική της έδρα με τα δυο της παιδιά το Μαιάμι ώστε να κάνει μια νέα αρχή. Θυμίζουμε πως φέτος πρωτοστατεί και στην καμπάνια της Louis Vuitton με τις πολύχρωμες βούλες της Yayoi Kusama αλλά το τωρινό στριπτίζ είναι βέβαια που «τρελαίνει κόσμο». Χαζέψτε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View