Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μέγκαν Μαρκλ: «Στο μικροσκόπιο» οι δυο τελευταίες της εμφανίσεις, επέλεξε ανερχόμενα brands

Μέγκαν Μαρκλ: «Στο μικροσκόπιο» οι δυο τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mπεζ της καραμέλας και ασπρόμαυρο ριγέ για τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι – έκλεισε τα 42

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πια πολύ επιλεκτικές, αλλά πάντα γίνονται αφορμή για να «μελετηθεί» η γκαρνταρόμπα της πρώην ηθοποιού της σειράς «Suits» και νυν έκπτωτης πριγκίπισσας.

Ο λόγος βέβαια για το ζεύγος Μέγκαν και Χάρι, οι οποίοι επιμένουν πως ζουν ευτυχισμένοι με την οικογένειά τους στο ηλιόλουστο Λος Αντζελες.
Παρά τα κους κους περί διαζυγίου και το τέλος της συνεργασίας τους με το Spotify, πριν τρεις μέρες κυκλοφόρησαν βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 40 δευτερολέπτων, όπου συγχαίρουν νέους που επιλέχθηκαν να υποστηρίξουν τεχνολογικές αλλαγές. Ηταν πολύ χαμογελαστοί με φόντο το σπίτι τους και συζήτησαν τηλεφωνικά με μέλη του ιδρύματος Responsible Technology Youth Power Fund.

Η Μέγκαν έδειχνε πολύ γλυκιά και λεπτή με ένα λιτό σύνολο (τοπ και παντελόνι ασορτί). Πρόκειται για σετ του καλιφορνέζικου brand Bleusalt,  στον μπεζ τόνο της καραμέλας. Χρυσοί κρίκοι στα αυτιά και απαλά, ίσια μαλλιά ολοκλήρωσαν το look της.

Λίγο μετά γευμάτισαν στο πολυτελές εστιατόριο «Tre Lune» κοντά στο Μοντεσίτο για τα 42 χρόνια της Μέγκαν. Στην παρέα τους ήταν ο καλός τους φίλος Ματ Κόεν, σύζυγος της επί πολλά χρόνια φίλης Μέγκαν, Χέδερ Ντόρακ. Για την περίσταση, η εορτάζουσα διάλεξε στράπλες, εφαρμοστό φόρεμα με ετικέτα Pose, με φαρδιές ασπρόμαυρες ρίγες. Το περιοδικό Elle επισήμανε πως το print θυμίζει το ολόσωμο μαγιό της Barbie στην ομώνυμη ταινία, την οποία παρακολούθησε και η ίδια στη Σαντα Μπάρμπαρα ακολουθώντας το τεράστιο «ρεύμα» σε όλο τον κόσμο.

Αξεσουάρ της τα  ίσια σανδάλια αλλά και η αγαπημένη της τσάντα Cult Gaia, σύμφωνα με τη Daily Mail. Στις φωτογραφίες διακρίνεται να φοράει το χρυσό ρολόι αξίας 26.000 δολαρίων της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πάντως από πλευράς Μπάκινχαμ δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση ή κάποια διαδικτυακή αναφορά για τους Sussexes. Tα fashion media πάντως ικανοποιήθηκαν με τα νέα ονόματα της μόδας που αναδεικνύει εκείνη.

Ειδήσεις Τώρα

Παλαιά Σφαγεία Πάτρας: Όλα όσα προβλέπει η σύμβαση για την ανάπλαση του χώρου

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Από την Αθήνα θα ανακοινώσει το ψηφιακό ευρώ – Πώς θα λειτουργεί

Λετίσια της Ισπανίας: Σαν κοριτσάκι στις διακοπές στα 50, με ponytail και έξωμο Desigual

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View