Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Έξαλλος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον πρίγκιπ...

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις τους

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ με την Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με την Daily Mail η φιλία τους «τελείωσε», με τον αστέρα του ποδοσφαίρου να έχει εξοργιστεί με τους ισχυρισμούς ότι διέρρευσε μυστικά για το πρώην βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, που είναι εδώ και χρόνια φίλοι με τονπρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, φέρονται να κατηγορούνται για διαρροή πληροφοριών σχετικά με τους Sussexes. Πλέον, η φιλία τους έχει τελειώσει, σύμφωνα με μία πηγή που επικαλείται η The Mail, χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Η πηγή είπε στη The Mail την Κυριακή ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «εντελώς έξαλλος» μετά τις κατηγορίες που φέρεται να του απέδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν, κατά τη διάρκεια μίας έντονης τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών.

«Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι απίθανη», ισχυρίστηκε η πηγή που γνωρίζει όσα συνέβησαν.

Οι Μπέκαμ ήταν παρόντες στον γάμο του ζευγαριού το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» όταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε η ίδια πηγή.

Στον απόηχο του καβγά τους, η Μέγκαν φαίνεται πως αντικατέστησε την μία Βικτώρια (Μπέκαμ) με μια άλλη: την Βικτόρια Τζάκσον, μεγιστάνα των καλλυντικών και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Η Post απευθύνθηκε σε εκπροσώπους τόσο των Beckhams όσο και των Sussexes για σχόλια.

Η νέα παρέα της Μέγκαν Μάρκλ
«Η Βικτόρια [Τζάκσον] είναι μια δυναμική γυναίκα. Είναι κάποια που δημιούργησε μια επιχείρηση, αλλά έχει επίσης ξεπεράσει τις αντιξοότητες στην ιδιωτική της ζωή», είπε μια δεύτερη πηγή στη Mail. «Η Βικτόρια [Τζάκσον] και η Μέγκαν συνδέονται σε πολλά επίπεδα. Είναι πολύ δεμένες, λατρεύουν η μία την άλλη».

Η Τζάκσον, της οποίας το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Guthy-Jackson συγκεντρώνει χρήματα για την αυτοάνοση ασθένεια Neuromyelitis Optica, φέρεται να «συμβουλεύει την Μέγκαν σε πολλά επίπεδα» σχετικά με τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση Archewell, σύμφωνα με την πηγή.

Η Μέγκαν Μαρκλ φημολογείται επίσης ότι είναι φίλη με τη κομμώτρια Amanda Leone καθώς και με τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Ari Emanuel, τον διευθύνοντα σύμβουλο της William Morris Endeavor και την σύζυγό του, σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger.

«Ο Άρι και η σύζυγός του είναι μέλη της νέας παρέας της Μέγκαν», ισχυρίστηκε ένας ατζέντης του Χόλιγουντ στη Daily Mail. «Η Μέγκαν έχει έναν στενό κύκλο φίλων που την προστατεύουν πολύ».

Ο στενός κύκλος των Sussexes έχει ονομαστεί «Montecito Mafia» από ένα κορυφαίο στέλεχος του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη Mail, η οποία φημολογείται ότι περιλαμβάνει την Oprah Winfrey, την Gayle King, την φωτογράφο Misan Harriman και τις πρώην συμπρωταγωνίστριες της Μέγκαν Μάρκλ στο «Suits», Sarah Rafferty και Abigail Spencer. Η ακτιβίστρια Gloria Steinem ήταν επίσης στενή φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι και ο σύζυγός της, ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, είναι επίσης γείτονες του Χάρι και της Μέγκαν στο Μοντεσίτο. Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση των Μπέκαμ, οι σχέσεις τους με τους Sussexes φαίνεται πως έχουν ψυχρανθεί.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα ότι η Πέρι «ταξίδευε πολύ» και ήταν «δύσκολο να διατηρήσει μια στενή φιλία». Σημειώνεται ότι η Η Κέιτι Πέρι είχε εμφανιστεί στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου…

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight