Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Ρις Γουίδερσπουν απογείωσε το νέο trend των τρισδιάστατων λουλουδιών ως cover girl

H Ρις Γουίδερσπουν απογείωσε το νέο tren...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντύθηκε υπέροχα και μίλησε για τη γυναικεία ενδυνάμωση στο Harper’s Bazaar

Διαβάζει συνεχώς βιβλία, λατρεύει τα λουλούδια στο σπίτι και αναρρώνει από το δεύτερο τραυματικό της διαζύγιο. Μητέρα τριών παιδιών με τρεις δεκαετίες διαδρομής στον κόσμο του θεάματος έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και του διεθνούς κοινού.

Η 47χρονη Ρις Γουίδερσπουν έχει ξεφύγει από το κορίτσι του «Legally Blonde», καθώς έχει κατακτήσει Οσκαρ για το «Walk the line» και εξελίχθηκε σε ισχυρή μεγαλοπαραγωγό σε τηλεόραση και σινεμά. Times και Forbes την έχουν κατατάξει στις λίστες των 100 περί επιρροής και ισχύος. Τα projects που βασίζονται σε λογοτεχνία με γυναίκες ηρωίδες προχωρούν χάρη στην εταιρεία της Hello Sunshine Company (και ειδικά η σειρά Big Little Lies «έσκισε»). 

Με Dolce e Gabbana

Με Dolce e Gabbana

Με Louis Vuitton

Με Louis Vuitton

 Η μικροσκοπική και αειθαλής star έδωσε συνέντευξη και έγινε εξώφυλλο για το περιοδικό Harper’s Bazaar του Αυγούστου. Aνέδειξε την μεγάλη τάση των τρισδιάστατων και ανάγλυφων λουλουδιών που θα κυριαρχήσουν στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Η ιδέα της εξέλιξης της μπουτονιέρας με πουκάμισα, γραβάτες και πλούσιες φούστες θα γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Δείχνει κουκλίτσα, super trendy και «δεν μασάει τα λόγια της». (Στο εξώφυλλο πάντως πόζαρε με σύνολο Louis Vuitton).

 Για την εποχή που διανύει, μόνη και σε ώριμη ηλικία ανάφερε: «Νιώθεις απελευθερωτικά στα 40 σου όταν δεν σε απασχολούν οι απόψεις των άλλων. Εννώ ήμουν πάντα εδώ, παρούσα. Δεν έχουν τόση σημασία κι αυτό είναι σπουδαίο συναίσθημα».

Mε Valentino

Mε Valentino

Με Chanel

Με Chanel

Με Prada

Με Prada

Με Carolina Herrera

Με Carolina Herrera

Επίσης αποκάλυψε το γεγονός που επηρέασε την επαγγελματική της πορεία. Ηταν 19 ετών στη διάρκεια των γυρισμάτων του ψυχοσεξουαλικού θρίλερ «Fear» το 1996 σκηνοθετημένου από τον Τζέιμς Φόλεϊ. Χρειάστηκε να κινηματογραφήσει μια σκηνή σεξ σε ένα τρενάκι με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο χαρακτήρας του οποίου ήταν ο έρωτάς της στην ταινία. «Δεν ήταν ξεκάθαρο στο σενάριο ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί,  θεώρησα ότι ο σκηνοθέτης το σκέφτηκε μόνος του και μετά με ρώτησε στο πλατό αν θα το έκανα, και είπα «όχι». Με έκανε να καταλάβω πού βρισκόταν η θέση μου στη σειρά της παραγωγής ταινιών. Νομίζω ότι είναι μια άλλη από αυτές τις ιστορίες που με έκαναν να θέλω να γίνω παράγοντας αλλαγής για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ. Κάποια που ίσως μπορεί να είναι σε καλύτερη θέση για να αφηγηθεί ιστορίες από τη γυναικεία προοπτική».

Ειδήσεις Τώρα

Louis Vuitton: Κατέλαβε το ονομαστό Zuma Mykonos, χαζέψτε εικόνες και resort design

Ανεβαίνει το Balletcore: Νέο «κόλλημα» των influencers τα μπαλαρινάκια Alaia και όχι μόνο

Kαι τα πατρινά κορίτσια πάνε Barbie ντυμένα αντίστοιχα! Sold out προβολές με… ροζ κοινό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View