Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel: Υπέκυψε στην… «αμερικανιά» με φόντο τα Paramount Studios και οι stars ήταν εκεί

 Chanel: Υπέκυψε στην… «αμερικανιά» με φ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διάδοχος του Lagerfeld, Virginie Viard αποκήρυξε το γαλλικό chic στο Λος Αντζελες φλερτάροντας με την bimbo της Venice Beach

Kάτω από το περίφημο δειλινό του κοσμοπολίτικου Λος Αντζελες παρέλασαν τα μοντέλα της γαλλικής αυτοκρατορίας Chanel θυμίζοντας κάτι από «Αγγελους του Τσάρλι» - αν γυριζόταν η σειρά σήμερα.

Η επιλογή των Paramount Studios σαν σκηνικό ήταν εύγλωττη βέβαια. Ο παριζιάνικος οίκος με τη Chanel Cruise 2023/24 collection υπενθύμισε ότι το 1931, η αθάνατη Coco βρέθηκε στο L.A. μετά από πρόσκληση του Αμερικανού παραγωγού ταινιών Samuel Goldwyn για να σχεδιάσει τα κοστούμια  ταινιών της United Artists. Το Χόλιγουντ ασκούσε γοητεία στην Ευρώπη από τότε, πώς να μην επιδράσει στη διεθνή γαλλική ετικέτα σήμερα;

 

Το show απενεχοποίησε το αμερικάνικο, κινηματογραφικό glam και την εικόνα της χαρούμενης bimbo. Eπικεντρώθηκε σε κοριτσίστικα χρώματα της γρανίτας μωβ, του πορτοκαλί, ροζ, αλλά και στο φούξια της Barbie. Προτάθηκαν και χρωματιστα ντεγκραντέ ακόμα και δεντέλα. Oι φοίνικες των εμβληματικών λεωφόρων σκαρφάλωσαν στα ρούχα ανακατωμένοι με τουίντ, όπως και οι παγιέτες και το χρυσό των L.A. parties και του red carpet.

 

To style ήταν περισσότερο 80s, με το life style της Καλιφόρνια να αποθεώνεται. Προτάσεις εμπνευσμένες από το athleisure, το aerobic και το skating έκαναν μεγάλη εντύπωση. Τα χτενίσματα ήταν ογκώδη από τη ρίζα με ανάλαφρες μπούκλες σε κίνηση όπως έβγαιναν να διασκεδάσουν τα sexy κορίτσια των eighties- nineties. Γενικότερα η επίδειξη είχε λάμψη και κέφι. Παρούσες διάσημες πρέσβειρες αλλά και λάτρεις του οίκου: Από τη Μάργκο Ρόμπι που ξεσήκωσε όλα τα βλέμματα με ψηλόμεσο τζιν και γυμνή μέση σαν ζωντανή κούκλα, ως τις Μαριόν Κοτιγιάρ, Κρίστεν Στιούαρτ, Κλοέ Σεβινί, Μάργκαρετ Κουάλει, Σοφία Κόπολα,  Ελ Φάνινγκ, Τρέισι Ελις Ρος, Λούσι Μπόιντον, Μίλα Γιόβοβιτς, Καμίλα Μορόνε, Πάρις Χίλτον, Κρις Τζένερ, Σοφία Ρίτσι οι πιο περιζήτητες celebrities απόλαυσαν ενθουσιασμένες το event που «έγερνε» στην αμερικάνικη εικόνα που συχνά κριτικάρουμε δυσμενώς.  

^Τέλος τα ΚΤΕΛ από τον Κηφισό -Αεροδρόμιο θα θυμίζει ο νέος σταθμός

Φλας στο party Mugler x H&M στο Ωδείο Αθηνών, από Πέμπτη διατίθεται η collection

Eurovision 2023: Στον ημιτελικό σήμερα η Ελλάδα με τον Victor Vernicos

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View