Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στο party Mugler x H&M στο Ωδείο Αθηνών, από Πέμπτη διατίθεται η collection

Φλας στο party Mugler x H&M στο Ωδεί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωταγωνίστησε η Τάμτα ως ambassador, από την Πάτρα είδαμε τη Βίβιαν Σαμούρη

Promo party για τα… αποκαλυπτήρια της πολυαναμενόμενης σειράς Mugler x H&M στη διεθνή αγορά, φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Ωδείο Αθηνών.

Μετά από το θεαματικό, σχετικό show πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, η συλλογή αναδείχθηκε προκαταβολικά και στην ελληνική πρωτεύουσα- άλλωστε από το πρωί της Πέμπτης 11/5 θα βρίσκεται στο «μέγαρο» της Η&Μ χαμηλά στην Ερμού για τρελό shopping. Διασημότητες, influencers, μοντέλα ανταποκρίθηκαν στην βραδιά. Μην ξεχνάτε πως το θρυλικό όνομα του Mugler έχει συνδεθεί με τολμηρές διαφάνειες, ολόσωμα κολάν, κορσέδες, τολμηρά ανοίγματα. Signature φιλοσοφία η τονισμένη σιλουέτα με αβάν γκαρντ τρόπο.

Στο αθηναικό event οι καλεσμένοι φορούσαν κυρίως  Mugler x H&M.  Γιώργος Καράβας, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Σοφία Χατζηπαντελή, Ραμόνα Βλαντή πόζαραν με χαρακτηριστικά looks. Eκεί και οι Λάκης Γαβαλάς, Ελενα Γαλύφα,  Κωστής Μαραβέγιας κ.α. Χορευτές και μοντέλα συμμετείχαν σε ειδική performance παρουσίασης. Στο φινάλε, η Τάμτα, ως ambassador της Ελλάδας, κατέλαβε τη σκηνή. Το peplum μπούστο της με τα φουτουριστικά μανίκια  είχε βέβαια τη σφραγίδα του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader.

Από την Πάτρα, παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, που στηρίζει το πλησίασμα της luxury με τη fast fashion και ήταν ντυμένη με φόρεμα παλιότερης συνεργασίας του σουηδικού κολοσσού πολυκαταστημάτων με τον Ιταλό couturier Giambattista Valli.

Πόζαρε μάλιστα με τα γοητευτικά μοντέλα Ανθή Φακιδάρη και Αγγαίο Ποθητό.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View