Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρίγες, βολάν, φολκλόρ: Spring collection στα H&M, έμπνευση το μυθικό νησί Isla Hennes

Ρίγες, βολάν, φολκλόρ: Spring collection...

Κομμάτια που φοριούνται all day με την καινούρια, ενδυματολογική σαιζόν

«Μπήκε» η άνοιξη στα πολυσύχναστα πολυκαταστήματα H&M.

Ηδη διατίθεται το πρώτο «pre» μέρος της συλλογής Isla Hennes (που εμπνέεται από μυθικό, σκανδιναβικό νησί) και στο τέλος του μήνα θα αποκαλυφθεί το δεύτερο «main» κομμάτι της.

Φολκλορικά κεντημένα στοιχεία και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα, τρισδιάστατες εκρήξεις ανθισμένων λουλουδιών στα ρούχα, ογκώδη βολάν και πολλές ρίγες μαγνητίζουν το μάτι. Γιλέκα και cargo παντελόνια που δεσπόζουν στο διεθνές street style αλλά και τρυπητά «κροσέ» κυριαρχούν. Αναμένονται ένα πλούσιο μωβ μίνι φόρεμα με άκρες σαν πέταλα, το baby-doll φόρεμα με στάμπα, το λευκό σακάκι με κομμένες λεπτομέρειες στο μανίκι και το ζεστό πλεκτό φόρεμα σε ώχρα με βαθύ V λαιμόκοψη.

«Το Isla Hennes είναι o απόλυτος προορισμός μόδας για την Άνοιξη του 2023. Χαρισματικός, με στοιχεία περιπέτειας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά, το νησί καλεί για πειραματισμούς, ενθαρρύνοντάς σας να δοκιμάσετε κάτι νέο» λέει η σχετική ανακοίνωση.

«Στην H&M, βλέπουμε την ταυτότητα ως ένα φάσμα δυνατοτήτων. Ελπίζουμε αυτή η συλλογή να ενθαρρύνει τους πελάτες μας να ταξιδέψουν μέσα από διαφορετική αισθητική και να εμπνευστούν από τα υψηλής ποιότητας και εκλεκτά κομμάτια όπως εμείς» αναφέρει η Eliana Masgalos, concept designer.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View