Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Criss cross denim: «Χαμός» με το ιδιόμορφο τζιν που φόρεσε η Κιμ στο Λονδίνο

Criss cross denim: «Χαμός» με το ιδιόμορ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πασίγνωστη reality queen και influencer ανέδειξε ένα brand από τη βελγική σκηνή της μόδας

Φωτογραφικό ντελίριο από την πρόσφατη εξόρμηση της Κιμ Καρντάσιαν στο Λονδίνο.

Η 42χρονη Αμερικανίδα που καθιερώνει brands και «επισημοποιεί» τάσεις, υπέδειξε πως τη φετινή άνοιξη θα δεσπόσει το denim με χαρακτήρα, αναδεικνύοντας ένα παντελόνι της βέλγικης εταιρείας Ottolinger, συνδυασμένο με απλό, λευκό μπλουζάκι Re/Done. Bγαίνοντας για shopping στους κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας διακήρυξε μια νέα εποχή μινιμαλισμού στην ένδυση, που περιλαμβάνει όμως avant garde, «statement» κομμάτια. Οι εικόνες της έξω από τη μπουτίκ της Βικτόρια Μπέκαμ, έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου προκαλώντας σχόλια και ολόκληρα δημοσιεύματα όχι μόνο για το label του παντελονιού, αλλά και την ιδέα του σταυρωτού κουμπώματος στη μέση.

Με την ονομασία «criss cross denim» αυτή η λεπτομέρεια έχει γίνει viral στα social media. Kαι αυτό επειδή συνήθως η εφαρμογή στη γυναικεία μέση δεν είναι η ποθητή στα denim pants. Με αυτό τον τρόπο τραβιέται η ζώνη διαγώνια με κουμπί και επιτυγχάνεται στρώσιμο στις καμπύλες. Ολη αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από ένα βίντεο- πρόταση της Levi’s τύπου «φτιάξτο μόνος σου», που προβλήθηκε με τεράστια απήχηση σε Instagram και Tik Tok. Mε την προσθήκη ενός κουμπιού και λίγο ψαλίδι, ανανεώνεις το παλιό σου παντελόνι ή απλά αποκτάς το νέο criss cross denim look από τα καταστήματα της Levi’s. Η Κιμ Καρντάσιαν με τα ενισχυμένα αντανακλαστικά, αντιλήφθηκε βέβαια άμεσα το trend και το υιοθέτησε, καθώς πάντα θέλει να παρουσιάζει πρώτη τις εξελίξεις στο street style.

Το δικό της Ottolinger παντελόνι διέθετε και ένα ιδαίτερο τσαλακωμένο τύπωμα και κοστίζει πάνω από 500ευρώ. Ηταν στο βεστιάριο του ταξιδιού της στο Λονδίνο με συνοδό το γιο της Σεντ, με τον οποίο πήγαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επισκέφθηκαν το London Eye. Eντωμεταξύ,  ο κολοσσός Amazon κυκλοφόρησε ειδικά μεταλλικά κουμπιά ώστε το κοινό να δημιουργήσει το δικό του σταυρωτό τζιν εδώ και τώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View