Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 48 και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 48 και το γιόρτα...

Tα γενέθλια της σχεδιάστριας μόδας, με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ και τα παιδιά τους

Η οικογένεια Μπέκαμ έχει την τιμητική της τις τελευταίες ημέρες, αφού μετά τον γάμο του Μπρούκλιν στο Μαϊάμι, τα στιγμιότυπα από τα γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ «κατέκλυσαν» τα social media.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, έκλεισε τα 48 και το γιόρτασε με την οικογένειά της και φίλους από το στενό της περιβάλλον. Οι πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απεικονίζουν τη Μπέκαμ σε ένα λαμπερό πάρτι με ιδιαίτερη διακόσμηση, ενώ η τεράστια τούρτα της «έκλεψε» την παράσταση.

Διατηρώντας το κομψό στυλ της, η Βικτόρια επέλεξε να φορέσει για αυτή τη μέρα ένα λευκό κοστούμι με μαύρα πέδιλα.

Η ίδια δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδιά. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μία τόσο ξεχωριστή ημέρα γενεθλίων, γιορτάζοντας με την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου φίλους. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη να έχω τόσο ευγενικούς και αγαπητούς ανθρώπους στις ζωές μας στο Μαϊάμι».

Και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλια της γυναίκας του. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φιλά τη σύζυγό του και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια Πολλά στην πιο απίθανη σύζυγο, μητέρα και business woman. Να έχεις την πιο υπέροχη ημέρα γιατί το αξίζεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ, που ο γάμος τους κρατά από το1999.

Οι δυο τους δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους, που μέχρι και σήμερα δεν έχει σβήσει, με πολλά τρυφερά στιγμιότυπα του ενός για τον άλλο, τα οποία μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight