Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Όταν λάμπεις στα 80 και 70 σου χρόνια! Επιστρέφει η γυναικοπαρέα του «Book Club»

Όταν λάμπεις στα 80 και 70 σου χρόνια! Ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η φρεσκάδα, η ομορφιά και η σοφιστικέ αμφίεση εξέπληξαν στην πρεμιέρα των Τζέιν Φόντα, Νταιάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν, Μέρι Στίνμπεργκεν

Ζωντανοί θρύλοι του Χόλιγουντ, που αισθάνονται υπέροχα στην τρίτη ηλικία, η τετράδα των Τζέιν Φόντα 85 ετών, Νταιάν Κίτον 77, Κάντις Μπέργκεν 76, Μέρι Στίνμπεργκεν 70, γιόρτασαν με πολύ κέφι την πρεμιέρα της κομεντί «Book Club 2: The Next Chapter» στη Νέα Υόρκη.

Και οι τέσσερις είναι ενθουσιασμένες που στα χρόνια τους «σπάνε ταμεία» ακόμα, καθώς το ομώνυμο πρώτο φιλμ αν και είχε κόστος 14 εκατομμύρια δολάρια απέφερε 104 εκατομμύρια εισπράξεις. Στη συνέχειά του υποδύονται και πάλι τις φιλενάδες που «δεν το βάζουν κάτω» επιθυμώντας τα ταξίδια, τον έρωτα και την καλή ζωή σε ώριμη ηλικία. Μάλιστα, η μεγαλύτερη από όλες, η αγέραστη και υπέρκομψη Τζέιν Φόντα γοητεύεται από τον Ντον Τζόνσον στην ταινία. Όπως δηλώνουν, απολαμβάνουν αφάνταστα τη συντροφιά η μια της άλλης και το ότι η δεύτερη ιστορία εκτυλίσσεται στην Ιταλία της ξεσήκωσε από την πρώτη στιγμή να ξανασυνεργαστούν.

Στα στιγμιότυπα της πρεμιέρας τις βλέπετε πολύ ακμαίες και ωραίες. Δεν διστάζουν μπροστά σε έξωμα αέρινα φορέματα αλλά και σε σακάκια με προσεγμένη γραμμή, παγιέτες και παρασταστικά prints. Να πούμε ότι η Τζέιν Φόντα συνεχίζει να διαθέτει τη λάμψη της super star ντυμένη στα μαύρα, με άψογα λεπτή σιλουέτα και ασημί μαλλιά, ενώ ειδικά η Νταιάν Κίτον παραμένει style icon. Από τις πρώτες που υιοθέτησαν κοστούμια στο Χόλιγουντ, συνεχίζει να δείχνει αδυναμία στα καπέλα και στα «τετράγωνα» κουρέματα ενώ όλα της τα ρούχα είναι πολύ σοφιστικέ. Στο event εγκωμιάστηκε από τα media το look με ασπρόμαυρο ριγέ coat dress, ιδιαίτερο καπέλο και ιδιαίτερη πινελιά τα ογκώδη mary jane παπούτσια με τη μπαρέτα και ετικέτα Chanel. Πιο «μπροστά» στυλιστικά από τις περισσότερες νεότερές της. Eίδωλο ασυζητητί. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View