Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Φλωρεντία: O oίκος Pucci έκανε restart στα μαγευτικά κανάλια του ποταμού Αρνου

Φλωρεντία: O oίκος Pucci έκανε restart σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Για πρώτη φορά, μια γυναίκα στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ιστορικού, ιταλικού οίκου της dolce vita

Camille Miceli είναι το πρώτο γυναικείο όνομα που ανέλαβε να οδηγήσει τον παραδοσιακό ιταλικό οίκο μόδας Pucci στην αναγέννηση, καθώς κινδύνεψε να αφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Σήμα που γεννήθηκε το 1947 και συνδέθηκε με την μεγάλη ακμή  του Italian style και το φημισμένο Palazzo Pitti. Το παρθενικό pre- fall show με την καινούρια διεύθυνση, μόλις έγινε στις όχθες του ποταμού Αρνου και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη γέφυρα Ponte Vecchio της Φλωρεντίας.

To αρχικό look παρέπεμπε σε αερόστατο με τα χαρακτηριστικά, πολύχρωμα prints να καταχειροκροτούνται. Ηταν μια αναφορά στο ότι η εταιρεία είχε δημιουργήσει κάποτε το logo για τους αστροναύτες της ΝΑSA! Ακολούθησαν σχήματα balloon και φουτουριστικές υφές και φόρμες ρούχων που θύμισαν τα διαστημικά seventies του διάσημου label. Επίσης «ποδηλατικά», τουνίκ, αποκαλυπτικά τοπ, μαγιό και σετ με μοτίβα πολύ «ανεβαστικά». Η επίδειξη κατέληξε σε ολόσωμες εμπριμέ φόρμες.  

«Χρειαζόμαστε αέρα κι ελευθερία» το μήνυμα της Miceli που δεν θέλει ο Pucci να περιορίζεται στην υπηρεσία του resort αλλά βέβαια να διατηρηθεί το αισιόδοξο ύφος της dolce vita. Παρούσες στο show η κόρη του ιδρυτή και οι εγγονές του. Σήμερα, το brand έχει πελατεία κυρίως σε Αμερική και Απω Ανατολή, ενώ διαθέτει 13 «κάθετες» μπουτίκ  σε Ρώμη, Πορτοφίνο, Βενετία, Κάπρι, Μαιάμι, Σεν Τροπέ, Λονδίνο κ.α.

Η Miceli έκανε την πρακτική της στο πλευρό του Azzedine Alaïa, έχει εργαστεί στις δημόσιες σχέσεις σε Chanel και Louis Vuitton και έχει διακριθεί για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της σε Dior και Louis Vuitton. Θεωρείται η ίδια fashion icon και οι αναρτήσεις από τις εμφανίσεις της στο Insgtagram είναι άκρως εντυπωσιακές ενώ πάντα διακατέχεται από κέφι και «χαρά της ζωής».

Ειδήσεις Τώρα

Τα απίστευτα ελληνικά σπίτια του λευκώματος Haute Bohemians Greece έχουν προκαλέσει διεθνή δημοσιεύματα

Και στην Αθήνα η … αύρα του Lagerfeld, event στον απόηχο του Met Gala

«Μη μου τρυπάτε κι άλλο την καρδιά»- Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Καλλιθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View