Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τζέιν Φόντα: Μετανιωμένη μεν για το facelift, έγινε fitness model των H&M στα 84!

Τζέιν Φόντα: Μετανιωμένη μεν για το face...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ σε μια καμπάνια υπέρ του wοrkout σε κάθε ηλικία, ας κινηθούμε όπως μας πηγαίνει στον καθένα, λέει

Με εικόνα – πρότυπο για τις ωριμότερες ηλικίες, η 84χρονη star και ακτιβίστρια του Χόλιγουντ Τζέιν Φόντα «δεν το βάζει κάτω» και σίγουρα «δεν μασάει τα λόγια της». Είναι από τα πλέον διάσημα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με την οικολογική συνείδηση και την καλή φυσική κατάσταση ενώ τελευταία έχει κάνει υπέροχα fashion εξώφυλλα, έχει ποζάρει για τη Gucci ενώ έχει αγαπηθεί πολύ το σήριαλ «Γκρέις και Φράνκι» στο Netflix, στο οποίο πρωταγωνιστεί σατιρίζοντας τις γυναίκες στα χρόνια της. Τελευταίο επίτευγμα; Επιλέχθηκε ως fitness icon από την αυτοκρατορία των H&M. Εμφανίζεται ως μοντέλο σε ειδική καμπάνια σειράς ρούχων movewear. Όπως αναφέρει η εταιρία «ήταν αποστολή της ζωής της να κινηθεί κάθε σώμα γύρω της». Και εκείνη λέει «Μου αρέσει η φιλοσοφία του workout γιατί η ανάγκη για κίνηση δεν περιορίζεται στα σπορ και στο να είσαι αθλητικός. Είναι ένας τρόπος να διατηρηθεί το κορμί υγιές και δυνατό. Oπως κι αν σου αρέσει κινείσαι είναι ενδεδειγμένο σε κάθε ηλικία». Σηκωθείτε λοιπόν από τον καναπέ!

Η βασίλισσα του αερόμπικ των 80s συνεργάστηκε με τον JaQuel Knight, χορογράφο της Μπιγιονσέ σε ένα πειστικό βίντεο φορώντας ασπρόμαυρο σύνολο της «collection of movewear items» και πραγματικά δείχνει φανταστική.

Τα ρούχα αυτά βγαίνουν στη διεθνή αγορά 4 Αυγούστου, λίγο μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Φόντα για το απογοητευτικό facelift που έκανε. «Είμαι σχεδόν 85 και δεν μοιάζω τόσο μεγάλη. Οπότε θέλω να σταματήσω τους νέους ανθρώπους από το να φοβούνται να είμαι ηλικιωμένοι, να βοηθώ τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι επειδή έχεις μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τη ζωή, να σταματήσεις να διασκεδάζεις, να σταματήσεις να έχεις συντρόφους, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι θέλεις να κάνεις».

 

Όπως είπε δεν έχει πρόβλημα με τα χρόνια της  και λέει στον εαυτό της: «Εχεις χρήματα, μπορείς να πληρώσεις έναν γυμναστή, μπορείς να κάνεις πλαστική χειρουργική. Μπορείς να κάνεις facial και όλα όσα θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είχε πει κάποιος κάποτε. Ομως  σκέφτομαι ότι όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει ένα σωρό λίφτινγκ προσώπου και φαίνονται χάλια. Εγώ έκανα facelift και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να μοιάζω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι το έκανα. Εάν έπρεπε να το ξανακάνω, δεν ξέρω αν θα το έκανα πάλι. Αλλά το έκανα, το παραδέχομαι. Και μετά σκέφτομαι ότι μπορείς να εθιστείς. Μην συνεχίζετε να το κάνετε. Πολλές γυναίκες έχουν εθιστεί». Πλέον η ίδια δεν κάνει πολλά facials, δεν χαλάει πολλά λεφτά σε κρέμες προσώπου αλλά προσπαθεί να ενυδατώνεται. «Κοιμάμαι, γυμνάζομαι, αποφεύγω τον ήλιο και έχω φίλους που με κάνουν να γελώ. Το γέλιο κάνει πολύ καλό» υποστηρίζει δικαιολογώντας την ομορφιά της.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View