Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H 82χρονη Τζέιν Φόντα στην καινούρια Gucci εκστρατεία για …οικολόγους ουδέτερου γένους

H 82χρονη Τζέιν Φόντα στην καινούρια Guc...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σειρά Gucci Off the Grid έχει σήμα κατατεθέν ένα παραδοσιακό δεντρόσπιτο μέσα σε μεγαλούπολη (φωτο- βίντεο)

Ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ, η αγέραστη super star και ακτιβίστρια Τζέιν Φόντα ποζάρει με new retro κρεμ κοστούμι, κίτρινα sneakers, shopping logo τσάντα και το τελευταίο της κοντό κούρεμα σε γκρι πλατινέ απόχρωση. Η 82χρονη ηθοποιός σμίγει με άλλους influencers της νεώτερης γενιάς, που έχουν επιδείξει τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες στην καινούρια πολυσυζητημένη Gucci campaign, ντυμένη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Παθιασμένος τελευταία με την οικολογία, ο creative director του ιταλικού οίκου Alessandro Michele έχει βαλθεί να προβάλλει συστηματικά την ειδυλλιακή πλευρά της φύσης αλλά και την ελευθερία της σεξουαλικότητας, χρησιμοποιώντας ζώα στις διαφημίσεις του αλλά και σλόγκαν στις επιδείξεις του. Αυτή τη φορά η καμπάνια του έχει σκηνικό ένα παραδοσιακό δεντρόσπιτο σε μεγαλούπολη και όπως λέει ο ίδιος υπογραμμίζει «το διάλογο μεταξύ των ανθρώπων».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ντεμπούτο μιας ειδικής sustainable σειράς ονόματι Gucci Off the Grid που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ unisex, τα οποία ο οίκος αποκαλεί ουδέτερου γένους. Ολα είναι βασισμένα σε ανακυκλωμένα, βιολογικά υλικά, παλιότερα κομμάτια και ένα πρωτοποριακό νάυλον περιβαλλοντικής συνείδησης. Jane Fonda, Lil Nas X, King Princess, Miyavi, David de Rothschild ποζάρουν μόνοι μπροστά σε ξύλινα σκαλάκια, παράθυρα, σκαλωσιές και κλαριά, ενώ λίγο πιο πίσω ορθώνονται ουρανοξύστες. (Art Director: Christopher Simmonds -Photographer/Director: Harmony Korine). Στο σχετικό φιλμάκι ηχεί το κομμάτι I can see clearly now. Όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια μόδα που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο στη σύγχρονη urban καθημερινότητα.

Η ίδια η Τζέιν Φόντα άλλωστε έχει καταπιαστεί πολύ ενεργά με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και αποφεύγει να φοράει νέα ρούχα που επιβαρύνουν και βλάπτουν τον πλανήτη. Γι’ αυτό άλλωστε στην τελευταία απονομή των Οσκαρ φόρεσε παλιό της φόρεμα!

 

Η καμπάνια υλοποιήθηκε στο Λος Αντζελες πριν από την εξάπλωση του κορωνοϊού, τη λήψη των αυστηρών μέτρων και τον κατ’ οίκον περιορισμό. Ο Αlessandro Michele δήλωσε σχετικά: «Φαντάστηκα ότι θα μπορούσαμε να χτίσουμε ένα δενδρόσπιτο στο κέντρο της πόλης, όλοι μαζί, όπως τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο. Επειδή όλοι μας πρέπει να χτίσουμε αυτό το σπίτι ή να ανακαλύψουμε ότι ο πλανήτης μας υπάρχει, ακόμη και όπου φαίνεται ότι δεν είναι εκεί, ή είναι μακριά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View