Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κάτι ξέρουν τα κορίτσια: Μirror selfies από τον Balenciaga στην καμπάνια του επόμενου χειμώνα

Κάτι  ξέρουν τα κορίτσια: Μirror selfies...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με φόντο δοκιμαστήρια καταστημάτων η νέα collection του αιρετικού γαλλικού οίκου

Αν και υποσχέθηκε να αφήσει πίσω του ακρότητες και προκλητικούς συμβολισμούς, ο οίκος Balenciaga επιμένει στην έκπληξη προωθώντας τα προιόντα του.

Στη Fall 2023 campaign μας καλεί να ποζάρουμε στο κινητό μας μέσα σε δοκιμαστήριο καταστήματος, συνήθεια που άλλωστε λατρεύει ο νεαρόκοσμος. Τα μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, βγάζουν λοιπόν mirror selfies αναδεικνύοντας ρούχα και αξεσουάρ σε signature γραμμές και με πρωτοποριακά υλικά. Για παράδειγμα, πολλά από τα κοσμήματα, τα γυαλιά ηλίου και τα πανωφόρια είναι κατασκευασμένα από ασήμι και πολυεστέρα μετά από ανακύκλωση.

Τις εντυπώσεις ήδη κλέβουν ένα ογκώδες puffer jacket, τα over-oversized σακάκια, το βελούδινο φόρεμα-φούτερ και φυσικά οι τσάντες  BB Soft Bag και  Hourglass Bag. Τα παντελόνια είναι όλα πολύ φαρδιά, τα casual καρό σε διαφορετικά μοτίβα και οι έντονες εξωτερικές τσέπες αποτελούν θεαματικό στοιχείο. Τα χαρακτηριστικά ελαστικά μποτίνια (που ενώνουν υπόδημα με κολάν) είναι πάλι εδώ. Mας συστήνονται και οι Beach Bag, η ανανεωμένη Cagole  η 4×4 Bag, η Mary-Kate Bag και ηThe Crush Bag. Κυρίαρχες αποχρώσεις γκρι και μαύρο, πάρτε μια πρώτη γεύση. Oι λήψεις είναι 23.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View