Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Με Vassilis Zoulias η Κιμ Κατράλ στο Netflix, στη σειρά Glamorous o Eλληνας designer

Με Vassilis Zoulias η Κιμ Κατράλ στο Net...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά τη συμβολή του στο «Emily in Paris» σχεδίασε τέσσερα κομμάτια για το καινούριο σήριαλ

Mετά την Λίλι Κόλινς στο «Emily in Paris» ο διεθνούς ακτινοβολίας Ελληνας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας θα «ξαναχτυπήσει» στο Netflix.

Oπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα ντύσει στην καινούρια της σειρά την 66χρονη tv star Κιμ Κατράλ, που έγινε πασίγνωστη ως sexy Σαμάνθα στο αξεπέραστο «Sex & the City». Θα υποδυθεί μια μεγιστάνα του μακιγιάζ σε  δέκα επεισόδια. Γεννημένη στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, έζησε από μωρό στον Καναδά και πρωτοεμφανίστηκε σαν ηθοποιός στα 16 της χρόνια στη Νέα Υόρκη. Κάτοχος «Χρυσής Σφαίρας» και μετά από τρεις γάμους και πολλές συμμετοχές σε σήριαλ και ταινίες, παραμένει λαμπερή και σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, σε μόνιμη κόντρα με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

O Bσίλης Ζούλιας που διέπρεψε ως στυλίστας στα nineties και πλέον έχει το δικό του ομώνυμο οίκο βασισμένο στη new vintage αρχοντιά, καθώς λατρεύει κυρίως τις εποχές 50’s- ‘60s, επιβεβαίωσε πως ρούχα του θα παρελάσουν στο  σήριαλ «Glamorous» με την Κιμ Κατράλ.

 

Σε συνέντευξή του στη huffingtonpost.gr ανέφερε ότι σύντομα, μέσα στην άνοιξη  θα βγει η παραγωγή στο Netflix, στην οποία μέσω της ονομαστής Πατρίτσια Φιλντ που διατηρεί δεσμούς με την Ελλάδα και έχει αναλάβει το styling, θα παρουσιαστούν τέσσερις δημιουργίες του.

Είναι πολύ σημαντικό να ακούγεται με αυτό τον τρόπο το όνομά του καθώς επισήμανε πως λόγω της «Εmily» είδε αυτόματα γυναίκες από 150 χώρες να μπαίνουν στον ιστότοπο του brand του, ωθώντας τον να ξεκινήσει σειρά pret a porter. Θυμίζουμε ότι αναμένεται να κάνει και επίδειξη στην Πάτρα με έμπνευση τη Μαρία Κάλλας και σε συνεργασία με την περιζήτητη wedding planner  και φίλη του Αννα Μαρία Ρογδάκη. Αναμένουμε λοιπόν.

 Ειδήσεις Τώρα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ετοιμάζεται το Welcome to UP 2023 - Προετοιμασία για πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων

Είδαμε Bridgerton 3, ακόμα πιο φεμινιστικό, επικεντρώνεται τώρα στο ταμπού της ψυχικής υγείας

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι- Δείτε σε ποιες περιοχές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View