Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νικόλ Κίντμαν: Αφεντικό γραφείου με πουά και δερμάτινα στην Balenciaga Spring 2023 campaign

Νικόλ Κίντμαν: Αφεντικό γραφείου με πουά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 55χρονη star με κόκκινα «καρέ» μαλλιά, λανσάρει office looks μαζί με τις Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μπέλα Χαντίντ

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν, η οσκαρική αυστραλέζα ηθοποιός και super star του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν γίνεται εαρινή ambassador του άκρως επιδραστικού οίκου Balenciaga. Η πανύψηλη, λυγερή και αειθαλής ντίβα στα 55 της χρόνια υποδύεται το αφεντικό και διευθύνοντα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας ποζάροντας με δυναμικά office looks. Μετά τη συμμετοχή της στο couture show του label στο Παρίσι, προφανώς ο κόσμος της μόδας περίμενε περαιτέρω συνεργασία. Η Νικόλ εμφανίζεται σε γραφείο στο Μανχάταν: Με μαλλιά «καρέ» σε τζίντζερ τόνο τη βλέπουμε καθισμένη στην ηγετική πολυθρόνα, φορώντας ένα λευκό πουά φόρεμα. Επίσης στέκεται  σταυροπόδι πάνω στην άκρη του γραφείου, με μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα σε μακρύ μήκος,  καλσόν και σατινέ γόβες  στο ίδιο χρώμα. 

Μαζί με την Κίντμαν, γίνονται «εργαζόμενα κορίτσια» η γαλλίδα star Ιζαμπέλ Ιπέρ που τις τελευταίες σαιζόν παραμένει Balenciaga ambassador, η καλιφορνέζα καλλονή super model Μπέλα Χαντίντ, η κορεάτισσα ηθοποιό και μοντέλο Χαν -Σο Χι ενώ το μοναδικό άνδρα μοντέλο που βλέπουμε είναι ο Χαντίμ Σοκ.

Το ύφος όλων είναι βαμπ και επιβλητικό. Η Ιπέρ αναδεικνύει υπέροχα μια μπεζ καμπαρντίνα έχοντας δίπλα της την τελευταία, πολύ δημοφιλή τσάντα με την αλυσίδα, η Χαντίντ αποκτά πιο «ώριμο» χτένισμα συνδυασμένο με πουκάμισο με φιόγκο, δερμάτινη φούστα και oversize blazer. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας έχουν την επιμέλεια του φωτορεπόρτερ Τζόσουα Μπράιτ  αποσαφηνίζοντας πως ο οίκος εστιάζει πια και σε πιο σοβαρά ρούχα από το street style με τα μηνύματα, όπως κοστούμια πολυτελείας από μαλλί, τοπ και φούστες από μετάξι, διαχρονικά πανοφώρια και ντένιμ κομμάτια . O λόγος για την Garde-Robe line.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View