Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ελεν Μίρεν: «Ανεπίτρεπτη» γοργόνα στα 77, πολλά τα σχόλια για τα μακριά της μαλλιά

Ελεν Μίρεν: «Ανεπίτρεπτη» γοργόνα στα 77...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Long hair over 60 can look fabulus- Just ask Helen Mirren» έγραψαν οι Times

H πολυβραβευμένη βρετανίδα ηθοποιός Ελεν Μίρεν, κάτοχος του τίτλου ευγενείας «Dame», έμελλε να γίνει διεθνές πρότυπο ομορφιάς σε ώριμη ηλικία.

Εχει υποδειγματική σιλουέτα, γερνάει με φυσική γοητεία και απολαμβάνει τις τάσεις τις μόδας όσο ποτέ! Πρέσβειρα της L’Oreal, έχει μιλήσει αρκετές φορές για το δικαίωμα στην ωραία εμφάνιση όσα χρόνια κι ας περάσουν. Τελευταία όμως, ολοένα αυξάνονται τα δημοσιεύματα με αφορμή την απόφασή της να μακρύνει τα ασημόξανθα μαλλιά της. Πλησιάζοντας τα 80, αυτό δείχνει σχετικά… παράξενο και αναμφίβολα είναι κόντρα στο στερεότυπο πως οι μεγαλύτερες κυρίες πρέπει να έχουν κοντά μαλλιά. Με εκκίνηση το περασμένο Φεστιβάλ των Καννών, όπου συνδύασε extensions με ένα υπέρλαμπρο ασημόλευκο outfit, η Μίρεν επέμεινε στην πλούσια κώμη όσο κι αν ο κανόνας λέει πως δεν αρμόζει στην ηλικία της. Το ότι μάλιστα αυτό «της πηγαίνει»  προφανώς δεν συγχωρείται….

H τολμηρή ανατροπή έγινε πέρυσι στις Κάννες

H τολμηρή ανατροπή έγινε πέρυσι στις Κάννες

Πριν λίγες μέρες στο Βερολίνο με mermaid look

Πριν λίγες μέρες στο Βερολίνο με mermaid look

Η 77χρονη Μίρεν στις πρόσφατες red carpet εμφανίσεις της σε Βερολίνο, Ρώμη, Λονδίνο, Λος Αντζελες «παίζει» κεφάτα με τα trends και δείχνει πιο stylish από ποτέ. «Σκανδάλισε» με κυματιστό γοργονέ χτένισμα τους γερμανούς σινεφίλ σε συνδυασμό με στενή ντραπέ τουαλέτα Vivienne Westwood, φόρεσε φαντεζί στέκα και floral maxi dress στην Ιταλία, ενώ δοκίμασε ογκώδεις «τεατράλε» κότσους στα Bafta και στην promo tour του τελευταίου της φιλμ φαντασίας και υπερηρώων «Shazam». (Μάλιστα οι κότσοι φορέθηκαν με έντονη φούξια κάπα από ταφτά και άνθινο γιακά peter pan, ό,τι πιο μοδάτο δηλαδή). Τελευταία την είδαμε συνοδευμένη με τον εγγονό της να ξαναφοράει κοριτσίστικη στέκα συνδυασμένη με σιθρού δαντελένιο φόρεμα.

Ρώμη

Ρώμη

Λονδίνο

Λονδίνο

Λονδίνο

Λονδίνο

Λονδίνο

Λονδίνο

Λος Αντζελες

Λος Αντζελες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View