Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Στο Costa Navarino το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα, opening αυτό το καλοκαίρι

Στο Costa Navarino το πρώτο Mandarin Ori...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θεαματικές, νέες εγκαταστάσεις στο σημείο Navarino Bay με το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, γίνονται προκρατήσεις

Ενας ξενοδοχειακός κολοσσός και ξακουστό brandname φιλοξενίας, συνδεδεμένο με την πολυτέλεια και τον κοσμοπολιτισμό, ανοίγει το πρώτο του παραθαλάσσιο resort στη χώρα μας. Η είδηση μαθεύτηκε πέρυσι αλλά η πρεμιέρα πλησιάζει έχοντας εξάψει το ενδιαφέρον. 

Το Mandarin Oriental Group αποκτάει έδρα στην πανέμορφη μεσσηνιακή περιοχή του Costa Navarino από το φετινό καλοκαίρι, χτισμένο στην πανοραμική πλαγιά ενός λόφου μπροστά σε ένα παρθένο σημείο με καταγάλανα νερά και απίστευτο ηλιοβασίλεμα.  Ηδη μάλιστα γίνονται δεκτές προκρατήσεις.

 Το Mandarin Oriental- Costa Navarino θα διαθέτει 99 φωτεινές σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες. Περιστοιχισμένα από ενδημικά μεσογειακά φυτά (2.700 μεταφυτευμένα ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 θάμνοι) τα κτίσματα θα διέπονται από γήινες αποχρώσεις με διακόσμηση εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική και του 19ου αιώνα, η οποία αντικατοπτρίζει τα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Στους εσωτερικούς χώρους, φυσικές αποχρώσεις της τερακότας custom-made έπιπλα, παράθυρα που φτάνουν μέχρι την οροφή και state-of-the-art τεχνολογία ψυχαγωγίας. Τα χαλιά θα παραπέμπουν στην ύφανση των παραδοσιακών ελληνικών ενδυμασιών. Όπως ανακοινώθηκε στις εγκαταστάσεις θα απαγορεύονται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης.

Με επικεφαλής τον σεφ Bertrand Valegeas, οι σεφ του resort  θα αναδείξουν πρωτίστως τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της Μεσσηνίας, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Θα λειτουργεί ένα αναζωογονητικό spa με εξαιρετικές θεραπείες και πισίνα 25 μέτρων ενώ θα παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης, μαθήματα yoga, διατροφικές συμβουλές, προπονήσεις τένις καθώς και προγράμματα «intelligent movement». Μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ, από paddle boards μέχρι σκι περιμένουν τους παραθεριστές στο beach club. Γκολφ, ποδηλασία, πεζοπορία επίσης στο action πλάνο.

Στο ίδιο σημείο το Mandarin, ονόματι Navarino Bay, βρίσκεται ήδη το γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course, καθώς επίσης και το υπόσκαφο Bay Club house αλλά και η Navarino Agora, μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά κ.α.

Θυμίζουμε πως το Mandarin Oriental προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino και στις ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Από πέρυσι στην περιοχή Navarino Waterfront λειτουργεί  και το πιο νεανικό W Costa Navarino. Oλα μαζί συνέβαλαν στην αναγέννηση της Μεσσηνίας και στην καθιέρωσή της ως

 Ο όμιλος Mandarin Oriental

Το βραβευμένο Mandarin Oriental Hotel Group έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και residences του κόσμου. Ξεκινώντας τη δραστηριότητά του από την Ασία έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο brand, κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργούν 36 ξενοδοχεία και 8 residences σε 24 χώρες, με κάθε μέλος να αντικατοπτρίζει την ανατολίτικη κληρονομιά του Ομίλου, την τοπική κουλτούρα και ένα μοναδικό design. Η Mandarin Oriental διαθέτει ένα ισχυρό pipeline ξενοδοχείων και residences υπό ανάπτυξη και είναι μέλος του Jardine Matheson Group.

Ειδήσεις τώρα 

Στα 780 ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου- Οι ανακοινώσεις

Καιρός: Χιονίζει στα ορεινά της Αχαΐας! Δείτε ΦΩΤΟ

Εντατικοί έλεγχοι και στην Πάτρα στα τουριστικά λεωφορεία για τις σχολικές εκδρομές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View