Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Ξέφυγε» η Μεσσηνία: Ο super luxury κολοσσός των Mandarin Oriental πάει Costa Navarino

«Ξέφυγε» η  Μεσσηνία: Ο super luxury κολ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με υπόσκαφες βίλες, ατέλειωτη πισίνα και μοναδικό spa, το design ανέλαβαν τα γραφεία A. Tομπάζη και K- Studio

Ένα όνομα συνδεδεμένο με την υπερπολυτελή φιλοξενία  και τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο ανακοίνωσε την άφιξή του στην Ελλάδα. Μιλάμε για το πρώτο ξενοδοχείο  της πολυβραβευμένης ασιατικής αλυσίδας Mandarin Oriental Hotel Group που εντάσσεται στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino από την άνοιξη του 2023. Για πάνω από 50 χρόνια ο ονομαστός αυτός κολοσσός δεν παύει να συγκεντρώνει διακρίσεις στο πεδίο των luxury hotels, resorts και residences σε τουριστικά μέρη με υψηλό status. Mε ιστορία 50 χρόνων και αφετηρία το 1963 στο Χονγκ Κονγκ, δημιουργήθηκε ένα όνομα αντάξιο των Four Seasons και άλλων μεγάλων brandnames στην κατηγορία των πέντε αστέρων.  

Το Mandarin Oriental, της Costa Navarino θα βρίσκεται στην αναπτυσσόμενη περιοχή Navarino Bay, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές resort θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη και το K-Studio, σύμφωνα με τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino. O σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά τις φυτεμένες στέγες που εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής, με τη χρήση τοπικών υλικών.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ.. Χαρακτηριστικό στοιχείο του spa θα αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο, χαρίζοντας απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Οι signature θεραπείες ευεξίας του Mandarin Oriental θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο spa, σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του πρώτου μας ξενοδοχείου στην Ελλάδα, στην Costa Navarino, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που προσφέρει η περιοχή, με τα παρθένα τοπία, τους ελαιώνες, τις ατελείωτες παραλίες και τον αυθεντικό ελληνικό πολιτισμό", δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mandarin Oriental, ενώ ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. είπε: "Είμαστε περήφανοι που ο Όμιλος θα φέρει την τεχνογνωσία του στον κλάδο της φιλοξενίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της Costa Navarino, με στόχο της καθιέρωσή της ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς προορισμούς που κάποιος θέλει να επισκεφθεί αλλά και να ζήσει εκεί".

Στην περιοχή Navarino Bay βρίσκεται ήδη το γήπεδο γκόλφ 18 οπών The Bay Course που σχεδίασε ο Robert Trent Jones II, καθώς επίσης και το βραβευμένο υπόσκαφο Bay Clubhouse με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνου, το οποίο δένει αρμονικά με το καταπράσινο τοπίο.

Οι επισκέπτες του Mandarin Oriental- Costa Navarino θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων όπως ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, τένις, θαλάσσια σπορ, καθώς και γκολφ στα υπόλοιπα τρία signature γήπεδα . Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλή γαστρονομία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes και Navarino Waterfront.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται δίπλα στη Navarino Agora, την ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πληθώρα τοπικών και αυθεντικών εμπειριών κι εκδηλώσεων, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View