Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

W Costa Navarino: Μόλις άνοιξε και ποντάρει στην ενέργεια των νέων και των εφήβων

W Costa Navarino: Μόλις άνοιξε και ποντά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε 130 στρέμματα αμμώδους παραλίας με DJ sets και pop-up concepts γνωστών σεφ, δείτε εικόνες

Ένα καινούριο «τοπίο» φιλοξενίας από εκείνο που ξέραμε ως τώρα συνδέεται με το ονομαστό Costa Navarino της Μεσσηνίας. Την Τρίτη, το W Costa Navarino καλωσόρισε τους πρώτους του επισκέπτες ως το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους- σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου.

Σύμφωνα με την Candice D’ Cruz, αντιπρόεδρο Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International «Το μοναδικό σκηνικό της Costa Navarino, με την ανέγγιχτη ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης και την ατμόσφαιρα ελευθερίας, είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικό περιβάλλον για το λανσάρισμα του πρώτου W Escape στην Ελλάδα». Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του W Costa Navarino αποτελεί έργο του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με τα λιθόστρωτα μονοπάτια και τους πετρόκτιστους πύργους. Τα τοπικά υλικά πρωταγωνιστούν σε ένα διαχρονικό σχέδιο που δένει αρμονικά με την πλούσια βλάστηση και τις φυτεμένες στέγες, ακολουθώντας τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των δωματίων, όπου πρωταγωνιστούν οι φυσικοί τόνοι με πινελιές έντονων χρωμάτων, αναδεικνύει την κληρονομιά της ελληνικής δεξιοτεχνίας.  Στα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και την Platía – το σημείο συνάντησης του resort- κυριαρχεί μια σύγχρονη προσέγγιση σε παραδοσιακές τεχνοτροπίες, με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του γραφείου MKV Design, με έδρα το Λονδίνο.

Τα γραφεία Τομπάζη και K-Studio σχεδίασαν από κοινού το beach club Parelía και την Platía, μία σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής πλατείας ενός μεσσηνιακού χωριού, ενώ το γραφείο K-Studio σχεδίασε και τους εσωτερικούς χώρους. Τη διακόσμηση του εστιατορίου-μπαρ Between ανέλαβε το γραφείο Interior Design Laboratorium.

 

Μουσική και εικαστικά

Εδώ οι επισκέπτες, θα απολαμβάνουν ήχους funky house, hot disco και afro-house μέχρι tribal και neo-soul. Tο πρώτο W Escape στην Ελλάδα, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκινώντας από φέτος με τους: Alex Nude, Valeron & Band, από κοινού με μία ομάδα σταθερών συνεργατών, όπως οι: Rie Kiriiaka, DJ Montana Cruz και Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Η σύγχρονη τέχνη έχει έντονη παρουσία σε όλους τους χώρους του W Costa Navarino. Τη δημιουργία και επιμέλειά της έχει αναλάβει ο Poka-Yio, εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων, σε συνεργασία με μία ομάδα νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών και φοιτητών του 12ου Εργαστηρίου, LAB12, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). 

Διασκέδαση

- W Lounge με  θέα στο ηλιοβασίλεμα με διεθνές  μενού, απεριτίφ, spritzer, zero-waste κοκτέιλ και ποτά με έμπνευση από την περιοχή.

- Platía, μια υπαίθρια αγορά,  με τέσσερις χώρους, στη λογική «grab ‘n go». Το Café με φρεσκοαλεσμένες και σπάνιες ποικιλίες καφέ, καθώς και φρέσκους χυμούς και διάφορα σνακ. Το Deli Store θα σερβίρει επιλογές αλλαντικών, τυριών και τοπικών ειδών. Επιπλέον, στο Bakery θα φουρνίζονται καθημερινά χειροποίητα αρτοσκευάσματα για ανοικτή κουζίνα για πρωινό,  αλλά θα εξελίσσονται και pop-up concepts από γνωστούς σεφ.

-Between  για δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα μετά μουσικής

 - Parelía , ένα super hot beach club  με πιάτα σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, μαζί με πρωτότυπα κοκτέιλ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ζωντανή μουσική και τα DJ sets με μουσική όπως Electro House, NuJazz και Fusion,  θα απογειώνουν το κέφι.

 Ευεξία

Tο AWAY® Spa με ποικιλία signature θεραπειών, το γυμναστήριο FIT  με θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα 25 μέτρων και τον πιο σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό, το beach boot camp για yoga, σεμινάρια κινητικού διαλογισμού και power Pilates στην παραλία αλλά και το WET Deck με την infinity πισίνα θα αναζωογονήσουν άπαντες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View