Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ντέμι Μουρ: Δεν ακούει όσους λένε πως μακριά μαλλιά δεν επιτρέπονται στις μεγαλύτερες γυναίκες

Ντέμι Μουρ: Δεν ακούει όσους λένε πως μα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο κατώφλι των 60, δεν αποδέχεται το κλισέ- «Νιώθω ο εαυτός μου και τα μαλλιά μου είναι υγιή» είπε στο People

Πασίγνωστο στερεότυπο γυναικείας ομορφιάς είναι πως τα μακριά μαλλιά δεν πάνε, δεν επιτρέπονται και δεν ταιριάζουν στις ώριμες ηλικίες. Το look «Ραπουνζέλ» ή «Γοργόνας» ή «Μαθήτριας» από τα πρώτα «-ήντα» ξεχνιέται καθώς επικρατεί ως κοινή άποψη (την οποία υποστηρίζουν και ειδικοί κομμωτές και στυλίστες), πως τα πιο κοντά μαλλιά αφαιρούν χρόνια. Κι όμως η 59χρονη αμερικανίδα star Ντέμι Μουρ που διατηρεί μια αξιοζήλευτη νεανική εικόνα δεν αποδέχεται το κλισέ. Επιμένει στα μελαχρινά, ίσια μαλλιά σε πολύ μακρύ μήκος. «Ποιος το λέει αυτό;» αντέδρασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο περιοδικό People. «Θυμάμαι να ακούω πάντα κάποιον να λέει πως όταν οι γυναίκες μεγαλώνουν, δεν πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά. Γιατί να τα κόψω αφού είναι ωραία και υγιή;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά. «Τα έχω ξυρίσει τελείως, τα έχω βάψει .. . Τώρα δεν θέλω  να τα αποχωριστώ, έτσι νιώθω ο εαυτός κου. Δεν είμαι άνετη με κανόνες που δεν μοιάζουν να έχουν ένα αληθινό νόημα ή δικαιολόγηση» πρόσθεσε.

 

«Τώρα που είμαι μεγαλύτερη, ξέρω επίσης πως δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Έτσι, αν πραγματικά θέλουν τα μαλλιά μου διαφορετικά, μπορούν να μου δώσουν μία περούκα» ανέφερε στο κατώφλι των 60 της χρόνων. (έχει γενέθλια το Νοέμβριο).  

 Η συζήτηση ήρθε ως επακόλουθο της ανάρτησης του κομμωτή της Gregory Russel που εδρεύει στο Λος Αντζελες πως λατρεύει τα μαλλιά της και πως το μήκος τους είναι 100% φυσικό. \, είχε χαρακτηριστικά. Πρόσφατα η Ντέμι ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία swimwear Andie που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών για να περάσει το μήνυμα πως οι καμιά μας δεν είναι λιγότερο επιθυμητή λόγω ηλικίας. Οσα μας κάνουν να αισθανόμαστε sexy όπως ένα ωραίο μαγιό δεν τα αποκλείουμε από τη ζωή μας, λέει. Η ίδια φροντίζει πολύ τα μαλλιώ της ως σήμα κατατεθέν της. «Τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά αποφεύοντας τη θερμότητα και δεν τα λούζω πολύ συχνά» αποκάλυψε.

Και αλήθεια ποιος θέλει άραγε να δει τη Ντέμι με «καρέ», ή κοντά μαλλιά; Εμείς όχι.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View