Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγκαλιά με τον νέο της σύντροφο η Ντέμι Μούρ - Πρώτη επίσημη φωτογραφία στο Instagram

Αγκαλιά με τον νέο της σύντροφο η Ντέμι ...

«Επισημοποίησε» την σχέση της στο Instagram, όπου ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον Daniel Humm

Η Ντέμι Μουρ με τον Daniel Humm «επισημοποίησαν» την σχέση τους στα social media, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία πως είναι ζευγάρι από καιρό.

Η 59χρονη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram με τον νέο της σύντροφο, τον οποίο έκανε tag στην πρώτη εικόνα μιας σειρά φωτογραφιών, που δείχνει τις σκιές τους στο έδαφος ενώ κρατιούνται από το χέρι.

Στη δεύτερη λήψη, ποζάρουν αγκαλιασμένοι με την Ντέμι Μουρ να ακουμπά στον ώμο του, ενώ ο Ελβετός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, την φιλά τρυφερά στο μέτωπο.

Η τρίτη εικόνα τους δείχνει ξανά μαζί να ποζάρουν στο γρασίδι με την «βασίλισσα», δηλαδή το σκυλάκι της ηθοποιού, Pilaf, που συνόδευε το ζευγάρι και στον τελικό του French Open, όπως φαίνεται σε διαφορετική σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε την επόμενη μέρα και βρίσκονται στις κερκίδες. 

Ο Daniel Humm, που είναι 46 ετών, αναδημοσίευσε την πρώτη ανάρτηση της Ντέμι Μουρ, στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει δημοσίως για την σχέση του, φήμες θέλουν να ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εντοπίστηκαν να κάθονται στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας Fall/Winter 2022 της Chloé, για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μαζί με την Μαρία Σαράποβα.

Γνωστός για το πολυτελές εστιατόριο Eleven Madison Park στο Μανχάταν, ο Daniel Humm άνοιξε επίσης το εστιατόριο NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, καθώς και το Davies and Brook στο Claridge's στο Λονδίνο, ενώ έχει γράψει και πολλά βιβλία μαγειρικής.

Ήταν επίσης συνιδρυτής του Rethink Food το 2017, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την δημιουργία ενός πιο δίκαιου και βιώσιμου συστήματος τροφίμων. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 το 2020, σέρβιραν περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε κοινότητες σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight