Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εμβολιασμός αλά ιταλικά: «Σκίζει» η Ελεν Μίρεν ως ερωτική ηλικιωμένη αγρότισσα

Εμβολιασμός αλά ιταλικά: «Σκίζει» η Ελεν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο δημοφιλέστατο La Vacinada Video η βραβευμένη βρετανίδα σταρ εμφανίζεται με τον ιταλό κωμικό Τσέκο Ζαλόνε

Η κορυφαία και βραβευμένη με Οσκαρ βρετανίδα ηθοποιός Ελεν Μίρεν κάνει τη διαφορά στις καμπάνιες εμβολιασμού κατά του covid 19. Πρωτοστατεί  στο ιταλικό promo βίντεο  προωθώντας με χιούμορ και γοητεία τα εμβόλια.  Εχοντας στο πλευρό της τον κωμικό Checco Zalone είναι πραγματικά υπέροχη σε μια μουσική ιστοριούλα που έχει ήδη γίνει viral  συγκεντρώνοντας ταχύτατα πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Τη βλέπουμε σε κήπο στην νότια Ιταλία να ασχολείται με την κηπουρική, όταν ο Zalone σταματά για να ζητήσει οδηγίες και παρατηρεί το σημάδι της από το εμβόλιο.Τότε αρχίζει να τραγουδά και ξυπνά  ένας έρωτας ανάμεσά τους. Χορεύουν, παίζουν χαρτιά και πλέκουν μαζί! Οι στίχοι του τραγουδιού λένε «Μου αρέσει να χορεύω μαζί σου Ο'Vaccinada, πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το μεγάλο κορίτσι που έχει ανοσία».

Τα σχόλια για την συμμετοχή της 75χρονης Mirren στο ιταλικό βίντεο ήταν εγκωμιαστικά,  με πολλούς να την συγχαίρουν που πήρε μέρος σε μια τόσο σημαντική καμπάνια και άλλους  να ενθουσιάζονται που δεν την νοιάζει να «τσαλακώσει»την εικόνα της σε χιουμοριστικό σκετς. Η Μίρεν εμφανίζεται με κατάλευκα μαλλιά και τσεμπέρι στο κεφάλι, με μια επαρχιώτικη αυθεντικότητα που κάνουν τα χαμόγελα και το παραδοσιακό καφεδάκι να δείχνουν πιο πολύτιμα από ποτέ. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι πρέσβειρα ομορφιάς της L’ Oreal παρά τα χρονάκια της. Ασε που προωθεί το πάθος στην τρίτη ηλικία!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View