Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ελεν Μίρεν: Παρέλαβε τιμητικό SAG προσφοράς με συγκινητική αναφορά στην Επίδαυρο

Ελεν Μίρεν: Παρέλαβε τιμητικό SAG προσφο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα star είπε πως ένιωσε τη μαγεία του να είσαι ηθοποιός ενσαρκώνοντας τη Φαίδρα στην Ελλάδα το 2009

Στα πολυσυζητημένα highlights της απονομής των SAG ήταν το τρυφερό αγκάλιασμα των πρώην συμπρωταγωνιστών Lady Gaga και Μπράντλει Κούπερ, η αναφορά του Μάικλ Κίτον στις μάστιγες του πολέμου και των ναρκωτικών αλλά και το μαντήλι του βετεράνου star Μάικλ Ντάγκλας στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας. Όμως η πολυβραβευμένη λονδρέζα ηθοποιός Ελεν Μίρεν, πρότυπο ομορφιάς και style στα 76 της χρόνια μας αιφνιδίασε και με μια αναφορά της στη χώρα μας όταν παρέλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς.

Στον ευχαριστήριο λόγο της αφού αποκάλυψε με χιούμορ ότι η αρχή της σε όλη της την καριέρα ήταν «να είσαι πάντα στην ώρα σου και να μην είσαι μα….» και πως αγαπάει τους συναδέλφους της καθώς χάρη σε αυτούς γελάει σε όλη της τη ζωή, ενώ έχει μοιραστεί ξεχωριστές στιγμές στα παρασκήνια, αφού είναι συναισθηματικά γενναιόδωροι, έξυπνοι, με αφοσίωση και αντίληψη, μετέφερε το κοινό στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

 

Συγκεκριμένα, ομολόγησε ότι ένιωσε τη μαγεία του να είσαι ηθοποιός όταν βρέθηκε το 2009 στο θέατρο της Επιδαύρου στην Ελλάδα για να υποδυθεί τη Φαίδρα.

«Πριν μερικά χρόνια είχα την πρόκληση να πρέπει να υποδυθώ τη Φαίδρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου περίπου 4 χιλιάδων θέσεων. Και ενώ στεκόμουν σε εκείνο τον χώρο των δυο χιλιάδων χρόνων ιστορίας ένιωσα τα φαντάσματα όλων των αρχαίων Ελλήνων περιπλανώμενων ηθοποιών. Ένιωσα τους φόβους τους, τον ιδρώτα τους και ένιωσα ένα με εκείνους. Με τους ηθοποιούς» είπε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View