Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mugler x H&M: Ερχονται sexy διαφάνειες και ολόσωμα κολάν, ίνδαλμα η Πάμελα Αντερσον

Mugler x H&M: Ερχονται sexy διαφάνει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στις 11/5 «βγαίνει» η… καυτή collection, έτοιμες για κοσμοπλημμύρα στην Ερμού της Αθήνας; Εγινε ήδη promo lunch στη Νέα Υόρκη

Πολυαναμενόμενη η ειδική σειρά των H&M σχεδιασμένη από τον οίκο Mugler.

Απευθύνεται σε γυναίκες που καμαρώνουν για τα σωματικά τους κάλλη, πανέτοιμες να φορέσουν catsuits με ανοίγματα και διαφάνειες, bodycon φορέματα με ντραπαρίσματα, κορμάκια και σακάκια με έντονους ώμους κι ενσωματωμένους κορσέδες, διάφορα νάιλον και τζιν κομμάτια, κοσμήματα και αξεσουάρ για showgirls, κλπ. Το διάσημο label έχει ξαναγεννηθεί, με τα πιο sexy κορίτσια όπως Ντούα Λίπα, Ρίτα Ορα, Κάιλι Τζένερ να έχουν τρελαθεί μαζί του. Η τωρινή collection διαδέχεται αντίστοιχες συνεργασίες των σουηδικών πολυκαταστημάτων με ονόματα τύπου Balmain, Lanvin, Versace, Simone Rocha.

Το τμήμα αναβίωσης του αρχείου της συλλογής είναι ένας φόρος τιμής στις μεγαλύτερες φουτουριστικές δημιουργίες του Thierry Mugler από τις δοξασμένες δεκαετίες του ’80 και του ’90, σε επιμέλεια του Casey Cadwallader. Κάθε στυλ ενσαρκώνει την κληρονομιά του ιδρυτή και έρχεται με τη δική του ειδική ετικέτα και την υπογραφή Thierry Mugler. Θα βρείτε μεταξύ άλλων ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με έντονη μέση και φουσκωτά μανίκια, ένα bustier φόρεμα από δαντέλα, ένα κοστούμι με φούστα μια διπλή καρφίτσα που συνδέεται με μια αλυσίδα κ.α. Ανάμεσα στα μοντέλα η βετεράνος της πασαρέλας Τζέρι Χολ και η περιζήτητη Μαριακάρλα Μπόσκονο.

Ο Casey Cadwallader, Creative Director στον οίκο Mugler εξηγεί: «Η σιλουέτα της συλλογής φέρει την αναγνωρίσιμη εφαρμογή Mugler του σήμερα. Δυνατοί, μεγάλοι ώμοι, στενή εφαρμογή στη μέση, ωδή στις καμπύλες και τις γραμμές του σώματος, φόρος τιμής στην αυτοπεποίθηση».

 Στο promo lunch event που μόλις έγινε στη Νέα Υόρκη ξεχώρισε με την παρουσία της η αιώνια σεξοβόμβα Παμελα Αντερσον που ανέδειξε ένα ολοκέντητο ολόσωμο κολάν με σακάκι ενώ έδωσαν το παρών ακόμα η ηθοποιός Κλοέ Σεβινί, η κόρη της Μαντόνα, τα μοντέλα Τόνι Γκαρν και Πρίσιους Λι.

*Η κυκλοφορία ορίστηκε στις 11 Μαίου, συνήθως στην Αθήνα καταφθάνουν τέτοια projects στο flagship megastore της Ερμού- αλλιώς στραφείτε στο διαδίκτυο.

 Ειδήσεις Τώρα

 H συναρπαστική εικόνα της 25χρονης Κατρίν Ντενέβ, αφίσα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών

Απογραφή 2021: Στα 10.482.487 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας-Μείωση στη Δυτ. Ελλάδα-Αύξηση στην Πάτρα

Φλας στην Κυανή Ακτή: Πρέσβειρα της Louis Vuitton η Ζεντάγια (η νεώτερη ever)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View