Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ιδού τι αντικρύζουν οι επισκέπτες του ευρωπαϊκού ιστιοπλοΐας όταν περνούν από τη Μαρίνα - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ιδού τι αντικρύζουν οι επισκέπτες...

Σκουπίδια, μουτζούρες, σπασμένα τζάμια και άλλα πολλά

Η Πάτρα επιλέχθηκε ανάμεσα σε 28 πόλεις για να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία IQFOIL, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Το Ευρωπαϊκό αυτό πρωτάθλημα διεξάγεται από τις 6 έως τις 14 Μαΐου στην παραλιακή ζώνη της πόλης από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, μεταφέροντας την εικόνα της Πάτρας και της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πέρα από προβολή, το πρωτάθλημα «μεταφράζεται» και σε επισκέπτες.

Επισκέπτες της πόλης που –λογικά- κινούνται στην παραλία της και δη σε ορισμένα από τα κεντρικότερα σημεία της όπως π.χ. η μαρίνα.

Εκεί δηλαδή που η Πάτρα «συστήνεται» με σπασμένες και σάπιες εξέδρες αλλά και με ένα κτίριο που θα γινότανε γραφεία της Μαρίνας (διοικητήριο συγκεκριμένα) με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου Πατρέων και το οποίο προς το παρόν έχει γίνει φωλιά για τα.. πουλιά, τα τρωκτικά και λογιών λογιών παρακμιακούς.

Σκουπίδια, μουτζούρες, σπασμένα τζάμια και άλλα πολλά, ως αξιοθέατο στο πρώην κατάστημα Λάγιου, ως μια άλλου τύπου «υποδοχή» των επισκεπτών της Πάτρας σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις