Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πενέλοπε Κρουζ και Σαρλότ Κασιράγκι αναστάτωσαν το γεμάτο καμέλιες Chanel show στο Παρίσι

Πενέλοπε Κρουζ και Σαρλότ Κασιράγκι ανασ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η μια φορούσε super mini με φτερά και η άλλη μακρύ παλτό για να καλύψει την εγκυμοσύνη της

Στο φινάλε της Paris Fashion Week παρουσιάστηκε η Chanel collection fall- winter 2023-2024 στο Grand Palais Éphémère στην καρδιά του Παρισιού.

Μια εγκατάσταση γιγάντιας καμέλιας που άλλαζε χρώμα από ροζ σε κόκκινο προβάλλοντας εικόνες της ηθοποιού Nana Komatsu, εμπνευσμένες από το ειρωνικό φιλμάκι των sixties περί μόδας « Where are you Polly Maggoo;» δέσποσε στο show. Το λουλούδι αυτό ήταν η βασική έμππνευση της Βιρζινί Βιάρντ, διαδόχου του Καρλ Λάγκερφελντ, ως «αιώνιος κώδικας του οίκου, με γλυκύτητα και δύναμη».

Είδαμε καμέλιες τρισδιάστατες, ανάγλυφες, πλεγμένες και τυπωμένες στα ρούχα αλλά και σε τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα. Η 3D εκδοχή εντυπωσίασε πάνω σε πλεκτά, little black jackets αλλά και σε flap bags. Προτάθηκαν στοιχεία ανδρόγυνα αλλά και της δεκαετίες του ΄60, πολύ ασπρόμαυρο, ροζ, αλλά και χαλαρά παντελόνια με σουρωτή κατάληξη.

Από τις διάσημες καλεσμένες η 48χρονη ισπανίδα star Πενέλοπε Κρουζ και η 36χρονη γαλαζοαίματη καλλονή του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι, ambassadors του label, ξεσήκωσαν τα φλας αν και παρέστησαν επίσης οι FKA Twigs, Σοφία και Νικόλ Ρίτσι, Ζόε Σαλντάνα.  

Ειδικά η Πενέλοπε, είχε αναδείξει, το πλούσιο μπούστο, τις καμπύλες της και τα υπέροχα πόδια της με ένα τουίντ outfit με φτερά. Οι νέες καραμελένιες ανταύγειες στα μαλλιά της και το διακριτικό nude μακιγιάζ έγιναν ταχύτατα θέμα στα διεθνή media. Η Σάρλοτ που είναι πάλι έγκυος έκρυψε την κοιλιά της με μαύρο φόρεμα, το οποίο κάλυπτε τουίντ παλτό σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα απλά. Αλλωστε το πρόσωπό της δεν χρειάζεται «φιοριτούρες» είχε μόνο βάψει τα χείλη της με φωτεινό κραγιόν. Τα κόκκινα τσόκαρα - πλατφόρμες θεωρήθηκαν πολύ ακραία για τα παραδοσιακά royal γούστα... 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View