Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αν Χαθαγουέι και Κρίστεν Στιούαρτ ή αλλιώς Valentino εναντίον Chanel στο Βερολίνο...

Αν Χαθαγουέι και Κρίστεν Στιούαρτ ή αλλι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το glam των δυο stars επιχείρησαν να επισκιάσουν ακτιβιστικές διαμαρτυρίες, αλλά εκείνες απτόητες στο καθήκον

Στο διεθνές σινε-φεστιβάλ του Βερολίνου έδωσαν το παρών δυο super stylish αμερικανίδες stars, η Αν Χαθαγουέι και η Κρίστεν Στιούαρτ, ντυμένες από δυο κορυφαία luxury labels της γηραιάς ηπείρου.

Τιμώντας την έναρξη της διοργάνωσης το βράδυ της Πέμπτης έκαναν αυτόματα τα φλας να αστράψουν αν και ταυτόχρονα διεξαγόταν ακτιβιστική διαδήλωση διαμαρτυρίας για τα ορυκτά καύσιμα.

Η 40χρονη Αν επέλεξε Valentino Couture, αναδεικνύοντας το ψιλόλιγνο κορμί της. Ηταν μια τουαλέτα από διάφανο, πουά τούλι γεμάτη δερμάτινα φιογκάκια που δημιουργούσε την αίσθηση του γυμνού μέσα από δίχτυ. Σατινέ μαύρες γόβες και ένας κότσος με ατίθασα τσουλούφια ολοκλήρωσαν το look. H διάσημη ηθοποιός  πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κωμωδία «She Came To Me»,  με βασικό ήρωα έναν συνθέτη που ανακαλύπτει ξανά το συγγραφικό του πάθος μετά από ένα one-night stand.

Η 32χρονη Κρίστεν ως ambassador του γαλλικού οίκου Chanel επέλεξε total outfit της εταιρείας, θυμίζοντας κούκλα και μπαλαρίνα, άλλωστε πόζαρε και με κινήσεις μπαλέτου. Kαταρχήν έκανε εντύπωση το διαμαντενιιο κολιέ σαν ανδρικό παπιγιόν. Το λευκό φόρεμά της διέθετε παραμυθένιες φρου- φρου στρώσεις στη φούστα και μπούστο κεντημένο με χάντρες και κρύσταλλα ενώ τα γοβάκια της ήταν ασπρόμαυρα, χαρακτηριστικά Chanel. To γνώριμο αντισυμβατικό της style και το μακιγιάζ σε φούξια εκσυγχρόνιζαν το κλασικό, ρομαντικό ύφος του ρούχου. Aνήκει στην κατηγορία των λεγόμενων «ruffled gowns» που πάντα μας «παίρνουν τα μυαλά»…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View