Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Sold out το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα», καταφθάνουν το Σάββατο Παναγοπούλου, Λιβανίου κ.α.

Sold out το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα», καταφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πατρινή συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη δηλώνει πολύ συγκινημένη από την απήχηση, προβλέπεται μια βραδιά πιο καρναβαλική από ποτέ

«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει στο καθιερωμένο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» αυτό το σαββατόβραδο 18 Φεβρουαρίου. Οι εκατοντάδες  προσκλήσεις έγιναν ανάρπαστες, οπότε το κέντρο Privilege θα γεμίσει από άκρη σ΄ άκρη.

Oπως μάθαμε, θα παραστούν η πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, με τη λαμπερή δημοσιογράφο Εμυ Λιβανίου, καθώς και άλλες κυρίες από τη διοίκηση της Αθήνας αλλά και μέλη και φίλες από άλλους νομούς. Η συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη που έχει επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια του πολυαναμενόμενου, φιλανθρωπικού event ανάφερε στο thebest.gr: «Το Αχαιών Αγάπης Γεύμα αποδεικνύει πως έχει κεντρίσει και αφυπνίσει την κοινωνία, πως έχει αγαπηθεί από τους Πατρινούς και όχι μόνο. Είμαι πολύ συγκινημένη και από τη στήριξη του τοπικού επιχειρείν σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Η φήμη της εκδήλωσης έχει φθάσει στην πρωτεύουσα από όπου δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα ενδιαφέροντος. Αυτό άλλωστε επιδιώκαμε. Να γίνει θεσμός ευρύτερου σεβασμού και αποδοχής».

 Aναμένονται δείπνο, κοπή πίτας, λαχειοφόρος, ομιλίες και βραβεύσεις δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της πόλης.

Το event του 2020 έγινε παρουσία του Γάλ...

Το event του 2020 έγινε παρουσία του Γάλλου πρέσβη στον ίδιο χώρο

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι αφιερωμένο στο Πατρινό Καρναβάλι 2023, πιο πλούσιο και διασκεδαστικό από ποτέ. Προβλέπεται άλλωστε επίκαιρο live που θα αγγίξει το τρίωρο από το γνωστό ερμηνευτή Χρήστο Κωνσταντόπουλο και την περιζήτητη μπάντα Cubaneiros με το εκρηκτικό, λάτιν ρεπερτόριο. Αλλωστε, εφόσον το Αχαιών Αγάπης Γεύμα μας έλειψε λόγω της πανδημίας- το τελευταίο ήταν το 2020- ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε την επιστροφή του πιο καρναβαλικά από ποτέ.

Μην ξεχνάτε πως θα ενισχυθούν η «Φλόγα» (40 χρόνια Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) και η πρωτοβουλία «Will you Μarrow Me;» των καθηγητών και φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

*Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα»- Αχαιών Αγάπης Γεύμα, ώρα προσέλευσης 9.30 μ.μ. Privilege Event House (πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View