Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Είδαμε διάφορα στο Valentino couture show, αλλά κυρίως «μπλεγμένα» λεοπάρ της Αν Χάθαγουέι

Είδαμε διάφορα στο Valentino couture sho...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 40χρονη αμερικανίδα σταρ επισκίασε τη Ρόζι Χάντιγκτον αλλά και το πέσιμο της Κρίστεν Μακ Μέναμι

Παραπάνω από αισθητή έκανε την παρουσία της η αμερικανίδα star Αν Χαθαγουει στο Παρίσι. Παρακολούθησε με ενθουσιασμό το εντυπωσιακό ντεφιλέ του οίκου Valentino με συνοδό το σύζυγό της Ανταμ Σούλμαν και διασκέδασε στο after party χορεύοντας με την ψυχή της. Aλλωστε, το mini dress της συνδυασμένο με κολάν, τσαντάκι και γοβάκια σε διαφορετικά λεοπάρ ήταν ισχυρός μαγνήτης για τα φλας. Κατά τη Vogue, η ηθοποιός σε μεγάλες ομορφιές σηματοδότησε την επιστροφή του leopard chic αλλά και την τάση των μπλεγμένων prints που συνήθως επιτυγχάνουν οι πολύ ευλαβικές fashionistas.

Το συγκεκριμένο look επισκίασε την υπέρκομψη καλλονή Ρόζι Χάντιγκτον, την ifluencer Λεονί Χαν αλλά και την Ασλει Πάρκ της σειράς «Emily in Paris». Παρόντες επίσης οι διάσημοι καλλιτέχνες Σαμ Σμιθ, Doja Cat, Σοφία Κάρσον κ.α. Τα λεοπάρ ήταν σε λαμπερή εκδοχή και το κορμί της Αν αψεγάδιαστο στα 40 της αν και είναι μητέρα δυο παιδιών. Μας άρεσαν και τα «άφτιαχτα» -υποτίθεται -μαλλιά της αλλά και το βίντεο που κυκλοφόρησε με τα λικνίσματά της στο party.

Το show έγινε κάτω από τη γέφυρα Pont Alexandre με έμπνευση το clubbing της εποχής τoυ ’80 που ήταν πιο «κλειστό» και εκλεκτικό. Ο Pier Paolo Piccioli τίμησε παλιές στιγμές του οίκου με φιόγκους και φρου φρου, φαρδιά σακάκια, γουναρικά και παγιέτες. Όμως ούτε αυτά, ούτε το πέσιμο της ώριμης super model Κρίστεν Μακ Μέναμι, που τελικά περπάτησε ξυπόλυτη στην πασαρέλα, μείωσαν το ενδιαφέρον για τη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια και κάτοχο Οσκαρ. Αγαπάει τον Valentino και έκανε και εξαιρετική εμφάνιση και στην προηγούμενη επίδειξη στη Ρώμη. Υφίσταται όιμως άραγε leopard chic; Aποφασίστε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View