Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Viva Italia! Φαντασμαγορίες σε Ρώμη και Σικελία από Valentino και Dolce e Gabbana

Viva Italia! Φαντασμαγορίες σε Ρώμη και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σάρον Στόουν, Μαράια Κάρει, Ελεν Μίρεν, Αν Χάθαγουέι, ήταν εκεί, στο catwalk η κόρη της Μπελούτσι

Με την alta moda στο αίμα τους, οι πλέον ξακουστοί ιταλοί μετρ της υψηλής ραπτικής θάμπωσαν τα πλήθη το περασμένο weekend. Οι Dolce e Gabbana παρουσίασαν show στις Συρακούσες τιμώντας την παντοτινή τους έμπνευση τη Σικελία, με guest stars τις διάσημες μούσες τους, την 64χρονη Σάρον Στόουν και την 78χρονη Ελεν Μίρεν ενώ στην παρέα προστέθηκαν και η ιέρεια του υπερβολικού glam Μαράια Κάρει, ετών 53 αλλά και η 47χρονη ηθοποιός Ντριου Μπάριμορ. Εννοείται και οι τέσσερις έκαναν υπέρλαμπρες sur mesure εμφανίσεις και ήταν απίστευτα κεφάτες και γελαστές. (Ανέβασαν μάλιστα κοινές φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τη λεζάντα «Friends»).

Στην πασαρέλα ξεχώρισε η αέρινη ιταλογαλλίδα Ντέβα Κασέλ, κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ αλλά περπάτησε και η κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι.  Το ιταλικό σχεδιαστικό ντουέτο παρουσίασε 73 περίτεχνα outfits στην Piazza Duomo, γιορτάζοντας μια δεκαετία από τη στιγμή που αποφάσισαν να ασχολούνται αποκλειστικά με την alta moda. Εννοείται οι απίθανοι κορσέδες, τα στολισμένα τούλια, τα ζωγραφισμένα στο χέρι μεταξωτά, οι φραμπαλάδες από ταφτά, τα αμέτρητα κρύσταλλα, οι κεντημένες δαντέλες και τα τρισδιάστατα λουλούδια έκαναν θραύση. Ακόμα και χρυσά γλυπτά και λευκά χερουβίμ είδαμε. Ανάμεσα στα εμπριμέ που βασίζονταν σε παραδοσιακά μοτίβα της κάτω Ιταλίας, ήταν και το Majolica - ένας τύπος κεραμικής που αποτυπώθηκε στο φόρεμα της Μαράια Κάρει. «Δεν πρόκειται απλά για φορέματα, ουρές, πέρλες, σούρες αλλά για style of life» δήλωσε ο  Dolce. Παρούσες front row πέρα από τη Μόνικα Μπελούτσι με κατάμαυρο κοστούμι, οι εξ Αμερικής Χάντι Κλουμ, Εμμα Ρόμπερτς, Λουπίτα Νιόνγκο Eλεν Πομπέο, Κρίστιαν Μπέιλ, Kρις Τζένερ, Κέισι Αφλεκ, και Κιάρα. Εκεί και ο ιταλός γόης Μικέλε Μορόνε του Netflix αλλά και η βρετανίδα κλλονή Κίτι Σπένσερ.

Στην εμβληματική Piazza di Spagna -Spanish Steps της μαγευτικής Ρώμης πραγματοποίησε την επίδειξή του ο οίκος Valentino καθώς ο Pierpaolo Piccioli ήθελε να επαναπροσδιορίσει την προσωπική του σχέση με την ιστορία του label αλλά και να θυμίσει αξέχαστες εποχές της αιώνιας πόλης, όπου το συγκεκριμένο αξιοθέατο μετατρεπόταν σε πασαρέλα της υψηλής ραπτικής. Κατά την άποψή του η μόδα είναι χαρά, ποίηση και οπτική απόλαυση. Κάλεσε στην εκδήλωση 120 σπουδαστές μόδας της Ρώμης και στο φινάλε αποθεώθηκε πλαισιωμένος από τους εργαζομένους στο ατελιέ του. Επιπλέον επειδή στο Παρίσι υπηρξαν shows που επέμειναν στις κλασικές φιγούρες μοντέλων επέστρεψε στην πατρίδα του με μοντέλα κάθε σωματότυπου, φυλής και ηλικίας. Ανάμεσά τους η Κριστεν Μακ Μέναμι και η Mαριακάρλα Μπόσκονο. Fron row η σταρ Αν Χάθαγουέι με  mini dress στο διάσημο έντονο ροζ του οίκου με πανύψηλες παλτφόρμες. Εκεί επίσης ο συνοδοιπόρος του ιδρυτή Τζανκάρλο Τζαμέτι, η Αννα Γουίντουρ και οι χολιγουντιανοί αστέρες Αντριου Γκάρφιλντ, Aριάνα Ντεμπόζ, Κέιτ Χάντσον, η βρετανίδα Φλόρενς Πιου, το super model Ναόμι Κάμπελ και η ιταλίδα τραγουδίστρια Λάουρα Παουζίνι.

 

Φτερά, δαντέλες, κεντημένες διαφάνειες, glam «περικεφαλαίες», γιγάντια άνθη και εκπληκτικά χρώματα ξετρέλαναν άπαντες συνδεοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View