Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γιουροβίζιον- Λάουρα Παουζίνι: Μόνο εκτυφλωτικό ροζ Valentino τελεία και παύλα, ύμνοι στη Vogue Italia

Γιουροβίζιον- Λάουρα Παουζίνι: Μόνο εκτυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 47χρονη ιταλίδα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του πρώτου ημιτελικού επέμεινε στον διάσημο τόνο Pink PP σε τρία outfits

Αποκλειστικά στο χαρακτηριστικό έντονο ροζ, που έχει συνδεθεί αυτή τη σαιζόν με τις σαγηνευτικές couture δημιουργίες του οίκου Valentino, ντύθηκε η ιταλίδα παρουσιάστρια της πρώτης βραδιάς του ημιτελικού της Γιουβίζιον στο Τορίνο. Πρόκειται για τη 47χρονη τραγουδίστρια Λάουρα Παουζίνι, που έκανε διεθνή επιτυχία με το hit La Solitudine, μετά τη νίκη της ως πρωτοεμφανιζόμενη το 1993 στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Σήμερα, έχοντας πουλήσει 70 εκατομμύρια δίσκους ανά τον κόσμο, έχει ακόμα να υπερηφανεύεται για κατοχή βραβείου Γκράμι αλλά και για το πρόσφατο Οσκαρ τραγουδιού του φιλμ «Η ζωή μπροστά σου». Την είδαμε χθες βράδυ σε μεγάλα κέφια περικυκλωμένη από χρωματιστά lasers και drones, θεαματικά χορευτικά και τους Μίκα και Αλεσάντρο Κατελάν στο πλευρό της. Η Λάουρα φόρεσε custom made βραδινά φορέματα δια χειρός Pierpaolo Piccioli, τα οποία άφησαν εκστατική την ιταλική Vogue. H συγκεκριμένη, εκτυφλωτική ροζ μονοχρωμία έχει κατοχυρωθεί με την ονομασία Pink PP και ξεχώριζε από μακριά on stage!

Αυτό το χρώμα που λάμπει το τελευταίο διάστημα στα red carpets των μεγαλύτερων events του κόσμου (ήταν και στο Met Gala) ήταν αναμφίβολα ένα από τα στυλιστικά αξιοθέατα του ημιτελικού. Η τραγουδίστρια πριν την έναρξη το είχε φορέσει σε μορφή κοστουμιού, αλλά στη διάρκεια της μετάδοσης άλλαξε τρεις τουαλέτες στον ίδιο τόνο στο ρόλο της οικοδέσποινας- padrona κατά τους Ιταλούς. Με τα μαλλιά της «καρέ» επέμεινε στον ίδιο τόνο και στο μακιγιάζ της. Θαυμάσαμε μια έξωμη, εβαζέ λιτή τουαλέτα με μανίκια, ένα αστραφτερό «καφτάνι» ολοκέντητο με εσωτερική μπότα- κολάν και ένα ακόμα έξωμο φόρεμα πιο ρομαντικά κεντημένο. Πιστή στο στυλίστα της Nick Cerioni, η Λάουρα πόζαρε με τα ρούχα αυτά και στο φακό της ιταλικής Vogue. Δεν θα μπορούσε βέβαια σε μια τέτοια διοργάνωση να λείπει η ιταλική μόδα. 

Όπως ανέφερε ο Pierpaolo Piccioli «Δουλεύοντας σε μονοχρωμία, κάνεις το βλέμμα να επικεντρώνεται σε τεχνικές λεπτομέρειες, όπως η τελειότητα της σιλουέτας, το κόψιμο, η υφή, οι όγκοι. Τέτοια κομμάτια τιμούν τη σπουδή της υψηλής ραπτικής. Σκέφτηκα ένα αφιέρωμα στην Αναγέννηση και στο ηδονιστικό της πννεύμα. Τα ρούχα γίνονται αυτό που είναι εκείνος που τα φοράει και όχι το αντίστροφο. Η Λάουρα οφείλει να εκφράσει τη δημιουργικότητά της κάθε στιγμή δίχως όρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View