Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναχώρησε ανθρωπιστικό υλικό 50 τόνων για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Πάτρα: Αναχώρησε ανθρωπιστικό υλικό 50 τ...

Παρόντες στο λιμάνι ο Υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Από το λιμάνι της Πάτρας αναχωρεί σε λίγη ώρα η νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς. "Την πανελλαδική προσπάθεια για την συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία και την Συρία συντονίζει ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας,  Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρόντες το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας ο Υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης

Η νέα αποστολή αφορά σε τέσσερα (4) κοντέινερ που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης συνολικού βάρους 50 τόνων. Πρόκειται για υλικό που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμοι της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς, της Κοζάνης καθώς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Το πλοίο RoRo Cargo ASPENDOS SEAWAYS, με σημαία Τουρκίας ,μεταφέρει αυτή την πρώτη αποστολή, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και στην περιοχή μας, πρωτοβουλίες για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι ρουχισμός για όλες τις ηλικίες, τρόφιμα μακράς διάρκειας για ενήλικες, νήπια και βρέφη, κουβέρτες, σκηνές και φαρμακευτικά υλικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις