Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Καρναβάλι των Μικρών: Baby Rally και Καρναβαλούπολη

Καρναβάλι των Μικρών: Baby Rally και Καρ...

Στις 19 Φεβρουαρίου η παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών

Με  Baby Rally, Κεντρική Καρναβαλούπολη και την Παρέλαση των Μικρών συνεχίζεται και κορυφώνεται το Καρναβάλι των Μικρών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ - Πατρινό Καρναβάλι:

"Μετά την ιδιαίτερη επιτυχία των περιφερειακών Καρναβαλουπόλεων σε Παραλία Πατρών, Ρίο και Οβρυά και της Καρναβαλούπολης στα Παλαιά Σφαγεία, το Καρναβάλι των Μικρών απτόητο έρχεται στο κέντρο της Πάτρας και δίνει ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου με Baby Rally, Κεντρική Καρναβαλούπολη και την Παρέλαση των Μικρών.

Το Καρναβάλι των Μικρών ανοίγει τα φτερά του στην κορύφωσή του και αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους ταξιδεύοντάς τους στη χώρα της ξεγνοιασιάς, του παραμυθιού, του παιχνιδιού, της διασκέδασης αλλά και της δημιουργίας, της φαντασίας και της καρναβαλικής διάθεσης.

Οι δράσεις του Καρναβαλιού των Μικρών κλιμακώνονται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί με την πλατεία Υψηλών Αλωνίων να συντονίζεται στους ρυθμούς των μικρών μας φίλων.

Η πλατεία πλαισιωμένη από καρναβαλικά στοιχεία και κατασκευές θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με ένα πλούσιο πρόγραμμα που η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας έχει ετοιμάσει.

Αρχικά το Baby Rally, το αγαπημένο παιχνίδι των Μικρών που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών υπόσχεται παιχνίδια ταχύτητας, ισορροπίας και δεξιοτεχνίας και γερές δόσεις ξέφρενης καρναβαλικής διάθεσης.

Στο Baby Rally μπορούν θα συμμετάσχουν παιδιά των ηλικιών 4-12 ετών, που απαραίτητα πρέπει είναι καρναβαλικά μεταμφιεσμένα τα ίδια και τα ποδήλατά τους. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: α) 4-7 ετών και β) 8-12 ετών για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Αμέσως μετά, γύρω στις 11πμ στα Υψηλά Αλώνια θα αρχίσει η Καρναβαλούπολη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Καρναβαλικά χτενίσματα από το Τμήμα Κομμωτικής του 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας

-Διαδραστικό παιχνίδι με τεχνικές κουκλοθεάτρου και τσίρκο από τους x-saltibagos

-Διαδραστική παράσταση θεάτρου μάσκας και κούκλας με τίτλο «The Loony Circus»  από το θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ του Νικόλαου  Τόμπρου

 

 

Πρόκειται για μία παράσταση με πρωταγωνιστή ένα ζευγάρι κλόουν και έναν μάγο τσίρκου (μαριονέτα χωρίς πόδια). Οι κλόουν δανείζονται τα πόδια από δύο θεατές, ώστε ο μάγος-μαριονέτα να μπορεί να χορέψει με κάποια από το κοινό.

Κατασκευές-εμψύχωση: Θέατρο Μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

Ενδυματολόγος : Όλγα Γερογιαννάκη.

Παρουσιαστής στο Baby Rally και στην Καρναβαλούπολη θα είναι ο Δημήτρης Μουλίνος.

Θα είναι μια γερή προθέρμανση για τους μικρούς ενόψει της Παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών που θα αρχίσει στις 11 το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου από την πλατεία Ομονοίας και θα πλημμυρίσει τις οδούς Γούναρη και Κορίνθου καθώς και την πλατεία Γεωργίου Α΄ με κέφι, χορό, χρώματα, ευρηματικότητα και παιδική λάμψη απογειώνοντας τη μεγάλη γιορτή τους, μια εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023