Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Premium beauty εμπειρία στο νέο Fairynails της Πάτρας

Premium beauty εμπειρία στο νέο Fairynai...

Μετά το στενάκι Παπαρρηγοπούλου, δημιουργήθηκε ένας ακόμα χώρος, εύκολα προσβάσιμος εκτός κέντρου

To δημοφιλές Fairynails, που προσφέρει περιποίηση άκρων και τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο, ολοκαίνουριο χώρο στην Πάτρα: Μετά το στενάκι της Παπαρρηγοπούλου στο κέντρο, εξυπηρετεί τους πελάτες και φίλους του, άνδρες και γυναίκες, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών, Αθηνών και Αμερικής. Πρόκειται για το δεύτερο επιχειρηματικό βήμα του Γιάννη Τσεκούρα, σε σημείο με parking, ώστε να διευκολύνεται το κοινό. Λειτουργεί καθημερινά – με ή χωρίς ραντεβού- μέσα σε ένα εκλεπτυσμένο, σύγχρονο και χαλαρωτικό περιβάλλον, 10-9  καθημερινά και το Σάββατο 10-8.

Το εξειδικευμένο team των nail artists έχει εκπαιδευτεί στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα της Fairynails Academy, υποσχόμενο μια premium beauty εμπειρία. Xρησιμοποιούνται τα κορυφαία επώνυμα, επαγγελματικά προιόντα διεθνούς φήμης.

Το nailbar των Fairynails που έχει καθιερωθεί και στην Αθήνα παρέχει: signature manicures & pedicures, gel manicures & pedicures, builder -hard gel full sets & fills, nail art καθώς και αποτρίχωση με vegan κερί. Σπεύστε.

*Βρίσκεται εντός της πολυσύχναστης στοάς του σούπερ μάρκετ ΑΒ, τηλ επικοινωνίας 2610 420042

Η Fairynails είναι ο Leader της αγοράς περιποίησης άκρων στην Ελλάδα και Gold Winner του βραβείου Beauty and Wellness Franchise 2022!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View