Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Louis Vuitton: Κατέλαβε το ονομαστό Zuma Mykonos, χαζέψτε εικόνες και resort design

Louis Vuitton: Κατέλαβε το ονομαστό Zuma...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το pop up store και το νέο monogram του γαλλικού κολοσσού «άγγιξαν» ακόμα και την πισίνα

Σε αξιοθέατο έχει εξελιχθεί το εντυπωσιακό «pool take over» της Louis Vuitton στους υπαίθριους χώρους του εστιατορίου Zuma στη Μύκονο.  

Με έμπνευση τα μπλε χρώματα του ωκεανού και το αιθέριο λευκό, το νέο monogram animation «LV By the Pool» συναντάει το καλοκαίρι των Κυκλάδων. Το σήμα μαγνητίζει τα βλέμματα μέσα στο νερό της πισίνας αλλά και σε ξαπλώστρες, πετσέτες, αξεσουάρ. Εχει επέμβει και στη διαμόρφωση του χώρου ολόγυρα αλλά και στα καθιστικά που οδηγούν στο ομώνυμο pop up κατάστημα.  

Το  Zuma βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo Mykonos προσελκύοντας celebrities και jetsetters από όλο τον κόσμο. Η συνεργασία με τη Louis Vuitton αποφέρει ατέλειωτα στιγμιότυπα σε Instagram και TikTok καθώς το περιβάλλον και η τοποθεσία είναι μοναδικά. Στο κατάστημα είναι σε περίοπτη θέση η exclusive τσάντα «Neverfull Mykonos resort bag» και όλη η collection By the Pool ενώ οι κύριοι θαυμάζουν ήδη τη σειρά Men’s Pre-fall 2023.

H Louis Vuitton εφόσον η Μύκονος συγκαταλέγεται στους a- list θερινούς προορισμούς στον κόσμο, όπως το Κάπρι και το Σεν Τροπέ, δεν μπορούσε να λείπει από το παράρτημα ενός από τα διασημότερα restaurants διεθνώς. Με αφετηρία το Λονδίνο, το Zuma εξελίχθηκε σε ένα super hot γαστριμαργικό brand που εγκαταστάθηκε στη Μύκονο από το περσινό καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View