Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Aλέξα Τσανγκ- Υδρα: Ζηλέψαμε πολύ τα summer looks της, έμεινε στο αγαπημένο Rafalias Mansion

Aλέξα Τσανγκ- Υδρα: Ζηλέψαμε πολύ τα sum...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα style icon παρέδωσε μαθήματα μόδας στο πιο σοφιστικέ ελληνικό νησί

H Ύδρα υποδέχθηκε τη διάσημη για το ντύσιμό της, Αλέξα Τσανγκ.

H 39χρονη βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια, influencer και σχεδιάστρια επισκέφθηκε το νησί και ανέβασε υπέροχες εικόνες στο Instagram. Mάλιστα, όσα φόρεσε είναι ό,τι πιο επίκαιρο και trendy στην καλοκαιρινή μόδα αυτή τη στιγμή. Σνόμπαρε τελείως τα boho καφτάνια, τα παρεό και τα χαλαρά μακριά φορέματα. Διαθέτοντας μια πολύ  προσωπική αισθητική, η Αλέξα, εθεάθη με σατινέ bustier dress (καθώς οι κορσέδες κάνουν θραύση ακόμα) συνδυάζοντάς το με «μπαλαρινάκια» Miu Miu, δηλαδή τα αγαπημένα της παπούτσια, τα οποία το χειμώνα θα εξελιχθούν σε νούμερο ένα must have. Στο outfit και η απαραίτητη raffia bag με ετικέτα Rouge.

Στη συνέχεια τίμησε το black & white ύφος μεσογειακής ντίβας, με λευκή, φολκλόρ φούστα  Dôen, που ανέδειξε με χαμηλά flip flop σανδάλια Totem και πλεκτό τοπ με ζακετάκι. Tη θαυμάσαμε επίσης με το ανδρόγυνο ριγέ πουκάμισο που την εκπροσωπεί απόλυτα. Από μέσα φόρεσε κοριτσίστικο crop top και crochet τρυπητό σορτσάκι, που τη φετινή θερινή σαιζόν επέλεξαν όλα τα it girls. Παπούτσια; Μα τα δημοφιλέστατα πλέον Vibi Venezia, τα βελούδινα flat που προτιμούν σε όλες τις φινετσάτες resort τοποθεσίες οι fashionistas. (Τα εντοπίσαμε και Πάτμο). Eννοείται η Αλέξα δεν υπέκυψε ποτέ σε πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα στα πλακόστρωτα. Όπως έχει ομολογήσει για το νεσεσέρ ομορφιάς της χρησιμοποιεί μόνιμα το Thermal και δε λείπει ποτέ από τη βαλίτσα της το all time classic κόκκινο κραγιόν.

Στις φωτογραφίες της εστίασε στο χρυσό γλυπτό του Jeff Koons που έχει εξελιχθεί σε έμβλημα της Υδρας, στα γαλαζοπράσινα νερά και τα σοκάκια αλλά και στα δωμάτια του Rafalias Mansion, πάνω από το λιμάνι. Το πελώριο, παραδοσιακό σπίτι με τον vintage διάκοσμο, που πια έχει έξτρα δωμάτια στον εσωτερικό κήπο. Είναι δίπλα στο ιστορικό φαρμακείο- αξιοθέατο της ομώνυμης φαμίλιας και έχει υποδεχθεί μεταξύ άλλων την αξεπέραστη βρετανίδα designer Vivienne Westwood και την Baywatch star Πάμελα Αντερσον καθώς και πολλούς Ελληνες celebrities. (Εχουμε μείνει και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View