Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oι stars στις fashion campaigns του φθινοπώρου, για ρίξτε μια πρώτη ματιά

 Oι stars στις fashion campaigns του φθι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κρίστι Τέρλιγκτον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέιμι Ντόρναν κ.α. σε πρώτο πλάνο για να ανανεώσουμε εγκαίρως τη ντουλάπα μας

Εχουμε μπροστά μας ολόκληρο Αύγουστο για να αλλάζουμε μπικίνι και καφτάνια στις διακοπές, αλλά ο κόσμος της μόδας «τρέχει» και ήδη διαφημιστικές εκστρατείες και βιτρίνες έχουν ντυθεί φθινοπωρινά.

Τα διασημότερα labels επιστρατεύουν πασίγνωστα πρόσωπα για να μαγνητίσουν το βλέμμα μας.

Εχουμε και λέμε: Η βετεράνος super model Κρίστι Τέρλιγκτον, παραμένει η πιο φίνα και λιτή καλλονή της «χρυσής εποχής» των nineties και σήμερα στα 54 χρόνια της ενσαρκώνει την κομψότητα με ετικέτα Carolina Herrera. O νεαρός γιος της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ χρίζεται icon του οίκου Celine. O ξανθός Λέβον περιπλανιέται στη Νέα Υόρκη φωτογραφημένος από τον Hedi Slimane για την ενότητα «Portrait of an Actor» θυμίζοντάς μας πως ουδέποτε δεν χάνουν τη λάμψη τους η λευκή φανέλα και το τζιν παντελόνι.

Για το brand Dione Lee πόζαρε τολμηρά η 26χρονη κόρη της Μαντόνα, Λόλα Λεόν, ενώ για τις pre- fall τσάντας Marc Jacobs επιστρατεύθηκε η θρυλική Ντέμπι Χάρι. Στην καμπάνια Versace δίνεται έμφαση στις άψογες γραμμές μαύρων ταγιέρ και φορεμάτων με το φακό των Mert Alas - Marcus Piggot. Η Τζίτζι Χαντίντ με έντονο eyeliner και γάντια είναι επικεφαλής της super δυναμικής ομάδας μοντέλων.

Για τον Balenciaga παραμένει κεντρική μούσα η γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ. Εμφανίζεται στην avenue George V του Παρισιού, όπου γεννήθηκε ο οίκος και τώρα είναι υπό κατασκευή το νέο κατάστημα. Το look βιβλιοθηκάριου δεσπόζει στις νέες διαφημίσεις Miu Miu με βασικές πρωταγωνίστριες τις ανερχόμενες stars Eμμα Κόριν και Μία Γκοθ. H Oλλανδέζα super model Rianne Van Rompaey και άλλα περιζήτητα μοντέλα των ημερών μας, συμμετέχουν στη Fendi campaign.  Ο Kim Jones εμπνεύστηκε από αρχειακά σχέδια της φαμίλιας Fendi ενώ στο styling του label δεσπόζουν τα κοσμήματα της Delfina Delettrez Fendi. To ίδιο κορίτσι έχει επιλέξει για τα νέα τουίντ σύνολα και ο κολοσσός Chanel

Η Prada επέλεξε για ambassadors τον  κορυφαίο και πολυβραβευμένο βρετανό ηθοποιό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, την τρανς μοντέλο- ηθοποιό- ακτιβίστρια Χάντερ Σάφερ αλλά και τα καινούρια ονόματα του θεάματος Κόντι Σμιτ-Μακφι, Λετίσια Ράιτ, Λι Σιάν. Ολοι θαμπώνονται από ένα πελώριο λουλούδι-σύμβολο των εφήμερων συγκινήσεων και δεσμών της ζωής.

Σε φωτογράφιση David Sims, κλέβουν τις εντυπώσεις στην καμπάνια του «προχώ» ισπανικού brand Loewe ο αμερικανός τραγουδοποιός Ομάρ Απόλο και ο κούκλος star των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι» και του  «Belfast»Τζέιμι Ντόρναν. Mε φόντο υλικά νάιλον υλικά προτάσσουν της τσάντες της ανδρικής συλλογής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View