Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζίτζι Χαντίντ: Θεά των seventies και με αίγλη Ντι Κάπριο στο Tom Ford show

Τζίτζι Χαντίντ: Θεά των seventies και με...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Super glam φινάλε για την Εβδομάδα Μόδα της Νέας Υόρκης, στο κοινό μεταξύ άλλων η Μαντόνα

Φαντασμαγορικά «έκλεισε» η New York Fashion Week καθώς το show του τεξανού super star της μόδας Τομ Φορντ ήταν κυριολεκτικά υπέρλαμπρο με την 27χρονη καλλονή Τζίτζι Χαντίντ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως φημολογούμενο, νέο girlfriend του Λεονάρντο ντι Κάπριο. 

Με θεατές τη Μαντόνα με την κόρη της Λούρδες, τις fashion guru Αννα Γουίντουρ και Καρίν Ρόιτφιλντ, τους ηθοποιούς Κρις Ροκ, Κέιτι Χολμς, τα μοντέλα Τέιλορ Χιλ, Κάρλι Κλος και Λίλα Γκρέις(κόρη της Κέιτ Μος), το ζεύγος Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ και την τραγουδίστρια Κιάρα, ήταν μια επίδειξη που ύμνησε τα seventies και το θρυλικό Studio 54.

 Aποκαλυπτικά ανοίγματα, στενές γραμμές και λάμψη γέμισαν την πασαρέλα Πολύχρωμα κεντημένες φανέλες, πουκάμισα και σακάκια, μεταλιζέ παντελόνια, δαντελένια και διάφανα νεγκλιζέ στοιχεία και εσώρουχα σε κοινή θέα αλλά και μακριές τουαλέτες από αστραφτερές παγιέτες καταχειροκροτήθηκαν. Μαλλιά «αφάνα» και σκοτεινά μάτια ολοκλήρωναν τα looks. Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ εμφανίστηκαν στο φινάλε ως απόλυτες disco queens με πούλιες μπρονζέ, χρυσές και ασημένιες. Tα πελώρια ασορτί σκουλαρίκια τους πραγματικά αξιοθέατα. Sparkles και Glam στο ζενίθ τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View