Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Mόλις άνοιξε: To πρώτο, Chanel store στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στην Αθήνα, δείτε εικόνες

Mόλις άνοιξε: To πρώτο, Chanel store στο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aπογειώνεται η περιοχή ως luxury shopping προορισμός, 255 τ.μ. με αύρα της αθάνατης Coco από αρχιτέκτονα της Νέας Υόρκης

Ηδη καλωσορίζει το καταναλωτικό κοινό το πρώτο «κάθετο» Chanel κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας. 

Κοντά στις εντυπωσιακές βιτρίνες Louis Vuitton, Prada, Dior, Bulgari στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, ο εμβληματικός γαλλικός οίκος ανανεώνει το ενδιαφέρον για luxury κατανάλωση. Εδώ και χρόνια, η διάσημη εταιρεία συνεργαζόταν αποκλειστικά με την μπουτίκ Linea Piu στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι, ενώ πιο πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία seasonal boutique της Chanel στο Nammos Village της Μυκόνου.

Πλέον, έχει αποκτήσει διώροφο κατάστημα, συνολικής έκτασης 255 τετραγωνικών μέτρων, Βουκουρεστίου 13. Εδώ θα εδρεύει ο «ναός» όλων των τελευταίων της συλλογών της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Chanel, Virginie Viard, όπως ready-to-wear, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και μια επιλογή από ρολόγια και εκλεκτά κοσμήματα, οπτικά είδη, και τη συλλογή αρωμάτων Les Exclusives.

Η εσωτερική διακόσμηση, που σχεδίασε ο Νεοϋορκέζος αρχιτέκτονας και μακροχρόνιος συνεργάτης της Chanel, Peter Marino, παραμένει πιστή στους κώδικες του οίκου. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από καθαρές και σύγχρονες γραμμές, ενώ η εμβληματική χρωματική παλέτα του οίκου, σε μπεζ, λευκό και μαύρο, έχει χρησιμοποιηθεί για εντυπωσιακά γραφικά εφέ. Οι ανακλαστικές επιφάνειες από γυαλί και οι καθρέφτες, όπως η σκάλα που θυμίζει την εμβληματική σκάλα της Gabrielle Chanel στη rue Cambon, πολλαπλασιάζουν τη φωτεινότητα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο μοναδικός χαρακτήρας του καταστήματος ενισχύονται ακόμη περισσότερο από μια σειρά έργων τέχνης, των καλλιτεχνών Theodore Brauner, James Brown και Julian Lethbridge.

Mπαίνοντας, συναντάμε έναν ενιαίο χώρο αφιερωμένο στον κόσμο των αξεσουάρ με μια επιλογή από iconic τσάντες και τσάντες της νέας σεζόν, οι οποίες παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο, μαζί με μια συλλογή κλασσικών ρολογιών, όπως το Première, το J12 και το Boyfriend, εκλεκτών κοσμημάτων όπως τα Coco Crush και τα Camélia, αλλά και οπτικών ειδών. Στο δεύτερο όροφο, στον οποίο επικρατεί μια ατμόσφαιρα λεπτότητας και οικειότητας, οι πελάτες συναντούν τη συλλογή παπουτσιών και ένα ευρύχωρο «σαλόνι» αφιερωμένο αποκλειστικά στα ομώνυμα ρούχα.

Ειδήσεις Τώρα

Ο Jacquemus πήγε Βερσαλίες με «νεγκλιζέ» super models και τους Μπέκαμ σε βάρκες

Παξοί: Απογειώθηκαν τουριστικά λόγω Maestro - Μόργκαν Φρίμαν και Νικόλ Κίντμαν στο νησί

Oι funs ανυπομονούν για το Bridgerton 3, «Πενέλοπε» και «Κόλιν» τα κεντρικά πρόσωπα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View