Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τιμοτέ Σαλαμέ: Το άρωμα Bleu de Chanel τον κάνει ambassador ως νέο πρότυπο αρρενωπότητας

Τιμοτέ Σαλαμέ: Το άρωμα Bleu de Chanel τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αντισυμβατική εικόνα του νεαρού ηθοποιού απέφερε μια κορυφαία συνεργασία, λίγο πριν υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν στα νιάτα του

Λίγο πριν μεταμορφωθεί σε Μπομπ Ντίλαν, ο 27χρονος νεουορκέζος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ χρίζεται ambassador ενός iconic, ανδρικού αρώματος, του καθιερωμένου «Bleu» της Chanel.

Εχοντας σκηνοθετηθεί από την παγκόσμια ελίτ του σινεμά και ταυτόχρονα εξελιχθεί σε αντισυμβατικό style icon της γενιάς του, ο star επιλέχθηκε για να απευθυνθεί σε εκείνους που δεν περιορίζονται σε στερεότυπα. Η νέα καμπάνια που ανέλαβε φωτογραφικά ο διάσημος Mario Sorrenti, παρουσιάζει το ανανεωμένο άρωμα μέσα από ένα αναζωογονητικό φως, επικεντρωμένο σε έναν άνδρα που δεν επιθυμεί να ζει εγκλωβισμένος μέσα στο πλαίσιο ενός κουτιού, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα. Είναι αποφασισμένος να κινείται εκτός των ορίων που του δίνονται.

Ο Σαλαμέ ενσαρκώνει ένα καινούριο πρότυπο αρρενωπότητας. «Το Bleu de Chanel εκφράζει τον άνδρα που αδιαφορεί για τα προσχήματα και δεν φοβάται να δείξει ένα βάθος ευαλωτότητας που κρύβεται κάτω από τον ισχυρό, αφοπλιστικό χαρακτήρα του» αναφέρει αρωματοποιός Olivier Polge, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του στο τιμόνι της δημιουργίας των αρωμάτων Chanel το 2015. Στο Bleu, που έκανε ντεμπούτο το 2010, ενώνονται η μυρωδιά του ξύλου με φωτεινές νότες εσπεριδοειδών.

H κυκλοφορία της επίσημης καμπάνιας αναμένεται τον Ιούνιο του 2023, ενώ το φθινόπωρο θα ακολουθήσει το φιλμάκι σκηνοθετημένο από τον μεγάλο Μάρτιν Σκορσέζε. Με αφορμή την εν λόγω συνεργασία, ο Τιμοτέ μίλησε στην αμερικανική Vogue για τα χαρακτηριστικά του μαλλιά και το Chanel No5 στη ζωή του:  «Δεν έχω μυστικό. Όπως ξυπνήσω. Απλά έχω κληρονομήσει τα μαλλιά του πατέρα μου. Θυμάμαι το Νο 5, που η γιαγιά μου το είχε πάρει δώρο γενεθλίων στην αδερφή μου. Ήταν μία γυναίκα απίστευτα κομψή, με έναν υπόγειο τρόπο».

Ειδήσεις Τώρα

H «πασαρέλα» ξεκίνησε στις Κάννες, ψηφίζουμε αυτόματα Ελ Φάνινγκ με Alexander Mc Queen

Aυτά είναι τα εκλογικά τμήματα της Αχαΐας, ανά Δήμο και Δημοτική ενότητα

Ποια Ancient Greek Sandals θα φορέσουμε φέτος; Απέκτησαν ακόμα και super trendy φτερά!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View