Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ποια Ancient Greek Sandals θα φορέσουμε φέτος; Απέκτησαν ακόμα και super trendy φτερά!

Ποια Ancient Greek Sandals θα φορέσουμε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα σχέδια της main collection ταξιδεύουν στη διεθνή αγορά ενθουσιάζοντας με την εξέλιξη του brand

Πάντα καμαρώνουμε τα ελληνικά labels που έχουν ανοίξει τα φτερά τους και έχουν εξελιχθεί σε must στο διεθνές, άκρως ανταγωνιστικό fashion στερέωμα.

Τα ονομαστά Ancient Greek Sandals έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μιας ενημερωμένης θερινής γκαρνταρόμπας στις μητροπόλεις της μόδας και σε κομοπολίτικα θέρετρα. Η νέα συλλογή Main SS23 Collection εμπνέεται από την έκθεση «Κάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά» που φιλοξένησε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022.

Προτείνονται ανεπιφύλακτα τα κλασικά σχέδια Fay και Serena από δέρμα nappa, που συνθέτουν το γκρουπ Multistraps, και προορίζονται να αναδειχθούν σε iconic μοντέλα. Το trend των fisherman sandals συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι με το κλειστό, best-selling μοντέλο Homeria αλλά και το νέο, open-back Cosmia. Διαθέσιμα στις κλασικές αποχρώσεις natural, off-white, μαύρο και πλατίνα, και τα δύο σχέδια φέρουν τη χαρακτηριστική, χρυσή αγκράφα με τα φτερά, σήμα κατατεθέν του brand.

Στις ενότητες Raffia και Raffia braids, πλέξεις από φυσική ίνα raffia πρωταγωνιστούν στο καινούριο μοντέλο Arachne, ενώ τα δοκιμασμένα σχέδια Eleftheria και Polytimi ανανεώνονται με λεπτές ψάθινες πλεξούδες είτε σε φυσικές αποχρώσεις είτε σε έναν συνδυασμό από μπλε τόνους.

 Η σειρά The Rings είναι εμπνευσμένη από δύο δαχτυλίδια που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Χριστίνα Μαρτίνη, συν-ιδρύτρια και creative director των Ancient Greek Sandals. Τα έχει σχεδιάσει η Jewelry designer και αγαπημένη της φίλη Λητώ Καρακωστάνογλου της εταιρείας Lito Fine Jewelry. Τα περισσεύματα δέρματος από την παραγωγή σανδαλιών  χρησιμοποιούνται με οικολογική ευαισθησία στη σειρά Upcycled Vachetta.

Δεν λείπει η ελληνοπρεπής εκδοχή των επί...

Δεν λείπει η ελληνοπρεπής εκδοχή των επίκαιρων fisherman sandals

Το lace-up σανδάλι Choros και το πολυτελές slide Giorti, και τα δύο διακοσμημένα με φτερά μαραμπού, αποτελούν τα δύο βασικά σχέδια του γκρουπ Marabou για πιο extravagant εμφανίσεις. Διατίθενται είτε σε μαύρο είτε σε παστέλ ροζ απόχρωση συνδυασμένη με ασημί πάτο και ασορτί μεταλλιζέ λουράκια. Παραπέμποντας σε λέπια ψαριού, τo γκρουπ Metallic Fishcale διακρίνεται για το fun και πρωτότυπο τύπωμά του  στα διαχρονικά σχέδια Apteros, Themis Low και Themis high  σε τιρκουάζ, λιλά, ασημί και μπρονζέ.  Η σειρά Little Heel επιστρέφει  με το iconic Ofis με το σπιράλ λουράκι που ανεβαίνει ψηλά στη γάμπα, το μοντέλο Apli Eleftheria και το lace- up Hara Heel – όλα διαθέσιμα σε natural, off-white, πλατινέ και μαύρο χρώμα.

Λόγω ζήτησης λανσάρεται πρώτη φορά πλατφόρμα 6 εκατοστών από φελλό, με εσωτερικό πέλμα που διαθέτει επένδυση ώστε να προσφέρει παράλληλα έξτρα ύψος αλλά και περισσότερη άνεση. Απολαύστε την στην μίνιμαλ πλατφόρμα Chora, τη backstrap Meloivia, το multistrip μοντέλο Fay καθώς και το lace-up Lithi. Αγαπημένο σχέδιο των συλλογών AGS εδώ και χρόνια, η πλατφόρμα 3 εκατοστών, φέτος ανανεώνεται και λανσάρει το slide Polytimi με μεταλλικό δέρμα και λουράκια από κρύσταλλα, σε τέσσερα χρώματα: τιρκουάζ, ροζ χρυσός, ασημί και μαύρο.

Για πρώτη φορά εξάποντες πλατφόρμες

Για πρώτη φορά εξάποντες πλατφόρμες

Προσέξτε ακόμα το  ανατομικό μοντέλο Footbed, στο ασύμμετρο σανδάλι Aimilia και στο lace-up σχέδιο Glykeria, την διευρυμένη γκάμα των flatforms και flip flops με ανανεωμένες διακοσμητικές πινελιές. Οι προτάσεις Embroidery με τα σχέδια Kentima και Aristide, έχουν τη σφραγίδα του Ελληνοράπτη και δεξιοτέχνη κεντητή Αριστείδη Τζονευράκη από το  Άργος. Και άλλα πολλά.

*Ancient Greek Sandals flagship store, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και online στο ancient-greek-sandals.com

Ειδήσεις Τώρα

Μήδεια Χ 5: Ναυπλιώτου, Γουλιώτη, Παπούλια, Ρουμελιώτη, Κόκκαλη πάνε Επίδαυρο με ίδιο ρόλο!

Sports Illustrated: Μέγκαν Φοξ με Celia Kritharioti και «αναδυομένη» Μάρθα Στιούαρτ στα 81!

Πάτρα: Συστήθηκε Επιτροπή Διαμαρτυρίας για τη Μαρίνα- Το χάλι της παραλιακής, τα αιτήματα και οι υπογραφές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View