Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Sports Illustrated: Μέγκαν Φοξ με Celia Kritharioti και «αναδυομένη» Μάρθα Στιούαρτ στα 81!

Sports Illustrated: Μέγκαν Φοξ με Celia ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το περίεργο είναι πως το sex symbol παραδέχεται ανασφάλεια, ενώ η «εθνική οικοδέσποινα» νιώθει σίγουρη και ερωτεύσιμη διεκδικώντας νεότερους άνδρες

Μια ακόμα έκπληξη από το περιοδικό που έχει ταυτιστεί με τις καλλίγραμμες ντίβες της παραλίας και τα αποκαλυπτικά «παιχνίδια» στα κύματα, αλλά μάχεται τελευταία υπέρ της διαφορετικότητας.

Το καινούριο τεύχος του Sports Illustrated έχει κάνει αίσθηση στην Αμερική καθώς «γδύνει» το κορυφαίο sex symbol Μέγκαν Φοξ για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της αλλά και παρουσιάζει με μαγιό την 81χρονη Μάρθα Στιούαρτ, πανίσχυρη guru της διακόσμησης και της μαγειρικής.

Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η μοναδικά αισθησιακή Μέγκαν εμφανίζεται μεταξύ άλλων με ένα πολύ ιδιαίτερο mini dress της ελληνίδας couturier Celia Kritharioti με «πλέγμα» από κρύσταλλα και επεξεργασμένο φελό.

Η εν λόγω άκρως τολμηρή δημιουργία με έμπνευση την Αφρική, ανήκει στη φετινή θερινή συλλογή που έδειξε η Σήλια σε show στο Παρίσι. (Από μέσα συνδυάστηκε με χρυσό σλιπ μπικίκι της εταιρείας Skims της Κιμ Καρντασιαν). Με το άψογο κορμί της να ξεπροβάλει σχεδόν γυμνό μέσα από το outfit, η αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο ποζάρει με καυτό βλέμμα σε αμμουδιά της Δομηνικανής Δημοκρατίας. Ετσι τη βλέπουμε στο εξώφυλλο αλλά ανέδειξε και άλλα «ξεσηκωτικά» beachwear looks. Είναι οι πρώτες πόζες- απάντηση στον πρώην αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly που αποδείχθηκε άπιστος κάτι που η ίδια «ομολόγησε» ανεβάζοντας στο Instagram στίχο τραγουδιού της Μπιγιονσέ περί «ανεντιμότητας».

H 37χρονη star από το Τενεσί, που είναι μητέρα τριών παιδιών, παραμένει πάντως ζωντανή φαντασίωση οπτικά. Το παράδοξο είναι πως δήλωσε στο περιοδικό απογοητευμένη από το σώμα της από τα παιδικά της χρόνια.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι. Δεν υπήρξε ένα σημείο στη ζωή μου όπου αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ» ανάφερε χαρακτηριστικά  ξεκαθαρίζοντας πως συχνά η άποψη του κόσμου για διασημότητες με ωραία εικόνα δε συμβαδίζει με το πως νιώθουν εκείνοι στην πραγματικότητα.

 

Από την άλλη, η Μάρθα Στιούαρτ προκαλεί το φακό με απίστευτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αλλαξε 10 διαφορετικά μαγιό για τη φωτογράφιση του «Sports Illustrated Swimsuit Issue» στο ίδιο εξωτικό μέρος, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται υπέροχα με το σώμα και τον εαυτό της στα 81 δίχως μα την απασχολεί καθόλου η ηλικία της και τα χρόνια που περνούν. «Κάνω κάτι καινούριο κάθε μέρα και δεν σταματάω να εξελίσσομαι» τόνισε.

Λατρεύει τα ταξίδια και ο αγαπημένος της προορισμός είναι αυτός που δεν έχει ακόμα επισκεφθεί ενώ καλεί όλες τις γυναίκες να ονειρευτούν και να διεκδικούν τον έρωτα στην ωριμότητά τους. To εξώφυλλο της life style businesswoman θεωρείται ιστορικό καθώς είναι το μεγαλύτερο μοντέλο που επιλέχθηκε ποτέ. Αν και ξεκίνησε την πορεία της στη Wall Street δημιούργησε με δυναμισμό μια αυτοκρατορία με πρότυπο την ιδανική γυναίκα- οικοδέσποινα. Ως swimsuit cover girl χρειάστηκε βέβαια «κάποιες δόσεις ματαιοδοξίας και αυτοπεποίθησης» για να ανταποκριθεί.

«Αισθάνομαι όμως πολύ καλά ως φυσική και εγκεφαλική κατάσταση για να το κάνω. Είμαι υγιής, τα μαλλιά και το δέρμα μου είναι ωραία. Χρειάστηκα εντατική γυμναστική πιλάτες και σπρέι μαυρίσματος για πρώτη φορά» είπε η Στιούαρτ σχετικά. Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι νεότεροι άνδρες και πως δεν είναι καθόλου ντροπαλή στο να τους προσεγγίσει. Πριν από εκείνη, στα 74 χρόνια της είχε γίνει εξώφυλλο η Μάγια Μασκ (μητέρα του Ελον Μασκ).  

Ειδήσεις Τώρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές, επικαιρότητα, Emily in Paris και μπάσκετ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιός είναι ο Άλμπερτ Μπουρλά που αναγορεύεται επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών

Ελεν Μίρεν: «Δεν το βάζει κάτω», επισκίασε ακόμα και τη Σαρλίζ Θερόν στη Ρώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View